Tuesday, January 17, 2012

MOVIE Percuma: Syurga Cinta versi InaAchik

#Peringatan!!!
walopon 'movie' ini masih kategori  U  , tapi ia berunsurkan jiwang tahap boleh menyebabkan orang tak mengandung pun boleh terkena morningsickness. pihak penerbitan tidak bertanggungjawab dengan risiko yang anda ambil...

Padamkan lampu... tayangan akan bermula. 
tapi sila pastikan 'movie' ini ditonton bersama muhrim anda sahaja. :p
ops, jangan lupa sediakan pop corn. bukan Garrett Popcorn pun xper... pasal mlm mari pon sodap!

Pengarah: InaAchik
Skrip: InaAchik
Penerbit: InaAchik
Pelakon: InaAchik
Jurugambar: InaAchik & Gonjeng
#dasar gila kuasa!!! :p

Ya Allah... KAU rahmatilah CINTA HALAL kami...
Izinkan dia terus menjadi IMAMku menuju JANNAHMU...


Seiringkan langkah kami biarpun terkadang tempang...


Kerna... sesungguhnya langkahku masih pincang tanpa dia...


Dan aku perlukan dia sebagai pembimbingku...


Sesungguhnya aku mencintai dia kerana dia membawaku setapak mendekatimu Ya Allah...


Doaku... lengkapkan ketidaksempurnaan kami...



*** T A M A T ***

Sesekali jiwang boleh???
bolehkan ajer... dah blog ko kan...
lainlah ko gi jejiwang kat blog org...
tu, buang tebiat namanya...
silap haribulan, mintak smackdown free! :p


24 comments:

  1. perghh lepas ni kalo dpt box ofis, jgn lupa belanja makan nasi mandhi okeh....

    ReplyDelete
  2. nanti aku usul kat penerbit filem..kot kot mmg leh buat filem cinta halal real...serius nampak sehati sejiwa lol

    ReplyDelete
  3. ini mesti lps balik dari umah saya ari tu kan ina. cantik baju awk. serius nih.

    gambar kita berdua tu saya x dapat lg dari anak buah. x sabar nk tgk & upload dlm blog. sooo sweet... my dear.

    ReplyDelete
  4. dah lama tersangkut kat blog nih.. sy sgt suke...

    ReplyDelete
  5. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... cheq jeles la... !!!!!

    ReplyDelete
  6. so sweeetttt nak jugak gambo mcm ni.. berdua dgn dia.. hik hik eh silap.. bertigalaa kan.. mn plak aku nak letak si 'Auf ni kang

    ReplyDelete
  7. aminnnnnnnn ya rabbal al amin buat kak ina and husband~ semoga dilimpahkan rahmat ke atas akak berdua+dimurahkan rezeki lagi dan lagi..

    ReplyDelete
  8. auwww sweetnya....nak jugak tapi cmner ek..kite dah ader anak....kene bertigalah kan...hehehe..sweetttttt

    ReplyDelete
  9. sukanye tengok gambar2 romantik ni :)

    ReplyDelete
  10. salam....


    sweet sgt..semoga bahagia ini kan kekal hingga ke syurga ;)

    ReplyDelete
  11. Amin.. muga ina n achik bahagia hingga ke syurga dan dikurniakan cahayamata yang soleh dan solehah secepat mungkin ;) suka la tudung ina...

    ReplyDelete
  12. aminnn..

    just nk kopipes..

    YA ALLAH

    LENGKAPKAN KETIDAKSEMPURNAAN KAMI...

    ReplyDelete
  13. bengkok achik menampung keberakan ko mok.. hahahaha.. tak pe, aku suka je baca ngomelan kamoo..

    ReplyDelete
  14. ouuccchh!!! aaauuww!! auuummM!!! :p

    ReplyDelete