Thursday, August 25, 2011

Takde niat nak timbulkan provokasi... tapi hanya pemberitahuan yg Blog Kakikusukaberjalan akan diPRIVATEkan

Assalamualaikum...
pagi jumaat yang indah...
pagi jumaat yang berseri...
semoga rahmat ke atas kita dan sekelian alam...

sbelom pemegang mohor raja2 umum raya...
aku sbg pemegang mohor blog sendiri...
dengan ini... 
mengumumkan...

BLOG KAKIKUSUKABERJALAN akan diPRIVATEkan...

gilo apo?
org nak raya ko bikin provokasi plak!!!
ampon beb... ampon der... ampon cikaro2 kesayangan sekalian...
aku ada alasan dan sebab tersendiri...
ini bukan keputusan semberono...
bukan keputusan kerana kemarahan...
bukan keputusan kerana kebencian...
bukan keputusan kerana jiwa kacau...
bukan keputusan kerana emosi...
keputusan ini diketuai minda yg waras...
jiwa yang tenang...


janganlah tanya kenapa...
satu hari nanti aku pasti bercerita...
tu pun jika masa dan keadaan mengizinkan...

jika kamu kamu dan kamu yang masih nak follow blog picisan ni,
tinggalkan email... pastu aku tapis la plak... hahahahhaaa...

lagi sekali,
SELAMAT HARI RAYA buat semua...
maaf jika selama blog ini beroperasi ade yg buat kalian terasa dan terluka...
aku insan lemah... tak lari dari salah dan khilaf...
MAAF ZAHIR BATIN setulus hati dari INA-ACHIK...

BIG HUG buat semua...
bertemu kalian di alam maya adalah perkara terindah dalam hidup aku...
doa aku sentiasa yang baik2 untuk kalian...
dan doakan aku juga... semoga Allah permudahkan segala urusan kita...
sayang kamo-kamo sekalian...

loveeeeeeeeeee... tyra inaachik...




89 comments:

  1. ala..nk privatekan ke..xdpt dah nk tgk gmbr2 yg cantik..

    kalau sudi,invite izan tau. izanygcute@gmail.com...

    slmt hari raya...

    ReplyDelete
  2. jgn lupe add sy...hu~ kitorg nk g tgk baby rayyan arini....nk ikut?

    ReplyDelete
  3. kamoo..jangan lupakan aku...eida_bob@yahoo.com.my...

    ReplyDelete
  4. Sis ina...kamek maok terus baca belog kitak: invite kamek...sepi dunia kamek tanpa tulisan kitak.
    tok email kamek:
    mrs.nurulazmi@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. ala sy nak folow!!
    n3 awk mmg bes!

    vanilla.cheze@gmail.com

    ReplyDelete
  6. jgn lupa invite aku amyryna@gmail.com

    ReplyDelete
  7. kak ina~ please invite nana :)

    * sarahmfd@gmail.com

    walaupon before ni nana dok jadi ''pembaca yang senyap'' secara tegarnya.tapi harini betol betol macam nak mintak simpati kak ina dan abg achik tolong tolong tolong invite me T__T

    ** selamat hari raya kakak n abang..

    ReplyDelete
  8. kalau sudi add lar aku :: nurha_abdul82@yahoo.com
    selamat hari raya dear.. mintak maaf dzahir batin juga..:)

    ReplyDelete
  9. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T___T dah xbest lah cmni, camne nak rujuk tempat honeymn best2 makanan best2 and pic best2 ni =(

    ReplyDelete
  10. myself??pasti kan..faiez_ts@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. erk..alamak..kami mau fllw lg blog ni, xsmpt nk knl lame...plz2 cik kaki...nk fllw jugak!;)

    cantik_menawan25@yahoo.com..smg permohonan approve..*wink*

    ReplyDelete
  12. suke dgn kamu nye header...

    ala , nape nak private kan blog mu ni huhuhuhu ...sedey nye..

    aci nak tepek email ye fazilzura@gmail.com

    ReplyDelete
  13. ala...tk best la kalau tk dpt baca blog ina...ambik aa email kite nie ye...nanti approvedkan ye...hehe
    sufesofhia@gmail.com

    ReplyDelete
  14. aduh dear...knapa nie???nnt hidupku akan kesepian klu x dpt baca blog ina...huhuhuhu :-(

    ReplyDelete
  15. mm..mmm..xpsan email kami bg td ape...@yahoo or @gmail..

    tp yg btlnye : cantik_menawan25@yahoo.com

    *semngt ni xmo cik kaki xkasi kami flw;D

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya ina...selamat balik kampung...

    ReplyDelete
  17. invite ler sy..tq
    putribonda@gmail.com

    ReplyDelete
  18. jgn lupa invite ye... riery_ifp@yahoo.com selamat hari raya ina % achik

    ReplyDelete
  19. la.. nape nak private plak. tak dapat la tgk resepi2 dan gmbr2 yg best kat sini.. :-) klu sudi invite la saya sulianashukor@gmail.com

    ReplyDelete
  20. abis cam nok ite nak tgk fesyen terbaru nanti, kodah lah kite punye model. nanti masak2 cam no plak, kite suker cilok resipi ko...

    nak private boleh, tapi aku nak baca gak.. hah amik email nie

    jajasayang@gmail.com

    hakhakhaka

    Selamat Hari Raya to Ina & Achik

    ReplyDelete
  21. salam .. if u don't mind pls invite me :) genita_78@yahoo.com. tq. norita aplus

    ReplyDelete
  22. invite akak ek?iedarusali@gmail.com

    ReplyDelete
  23. xmooooooooooooooooooooo!!!!add sayer... shazr1984@gmail.com.... xkire add juger!::((

    ReplyDelete
  24. alaa.... nk privatekan ker? sy suka bc blog ina jadi harus invite sy okeh.

    ujikus@yahoo.com

    blog akubukancheff x private kan? pengunjung setia no 1 tau. hehehe..

    slmt hr raya, maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  25. jgn lupa kat kite yer....
    yusoff_9000@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  26. sy yati pun nk...suka bc blog awak ni..baru terjumpa nbaca bulan posa ni..invite yer


    niem_03@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. ala nak privatekan? huhu. tak dapat tengok gambar2 makanan yg best2. if you dont mind, invite lah i

    email : nur.natasha09@gmail.com

    Tq

    Natasha Linda

    ReplyDelete
  28. jgn lupa saya juge..wpon jarang sekali komen...tapi hari2 mesti dtg sini tau...

    makanroti2@gmail.com

    ReplyDelete
  29. wehh.. apsal nak swastakan blog??
    invite gua jugak okeh.
    stenosweet@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. nape niii...

    invite aku ye...
    cayangtitin@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. jgn lupa saya juge, wpon jarang2 sekali komen...tapi hari2 dtg sini tau...

    makanroti2@gmail.com

    ReplyDelete
  32. alo.
    janganla...........
    nak tgk pic yg cantik............
    kalau sudi add la saya

    pnaizal@gmail.com

    ReplyDelete
  33. saya pun nak jd kawan ina jugok.

    ke.kedaimek@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  34. invite kite juge..

    miss_kebab0520@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. alaaa nape nak private kan..
    nanti add eee

    diodexx@gmail.com

    ReplyDelete
  36. me too...----> aminoha1981@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  37. babe!!!...jangan lupakan aku!!

    boleh mereng kang aku nih kalo xbaca blog ko..

    pastikan aku salah seorang calon yang LULUS exam utk baca blog ko eh..

    sparklemaneh@gmail.com

    ReplyDelete
  38. achik... marah kan binik mu ini sebab dia cakap chikaro.. hahahaha... lantak..

    tolong pehlis allow mekchu churalliya@gmail.com. kalo tak mekchu delete contact dari BBM

    ReplyDelete
  39. klu sudi invite sy ek.. sy silent reader.. tp tiap hari mesti bace blog awk.. tq zatie_izzati@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. salam ina... selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin. nak private blog ke..ala tak bestnye... tak blh la ngular nak baca blog ina kalau time stress dgn keje..hahahaaha.
    jgn lupe invite kite taw.. iammrshakim@gmail.com

    ReplyDelete
  41. nape ni kak na....

    ala...

    kalau tak keberatan... invite la shu yer..

    ctshuhadah@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. ala ina nape lak???baru nak kenal2 ngan ina ni... :(
    susiyanti82@gmail.com

    ReplyDelete
  43. ala nape nak private??suka ngan blog neyy... :( sy silent reader jew sblum ney..invite saya ey..plezzzzz...

    ni_sha92@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. eh kenapa nak private kan ni?? ada orang kacau k??

    akak nak follow....
    nurulainnozirin@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  45. la kenapa pulak nak privatekan....akak nak gak folow blog ina..

    nazean@tm.com.my

    ReplyDelete
  46. nak follow gak..
    nolyn_1509@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. kak ina jangan private nt saya nk tgk resipi gojes akk susah lak..
    Selamat hari raya kak ina...

    ReplyDelete
  48. sy stil nk follow..nk tgk lauk2 n bc ur story mory..nway salam eid mubarak~ nursalihah@gmail.com

    ReplyDelete
  49. nape private pulok ni..paling saya suka blog ni sebab ina terer masak, best tengok resepi dengan masakan kat sini, gambar2 gorgeous je.


    Invite sy gak

    putri_staycuned@yahoo.com

    TQ ;)

    ReplyDelete
  50. nape nok....? if sudi invite le aku dina32541@gmail.com

    ReplyDelete
  51. I silent reader. Ala jgn la private. Best bace masak2 tgk gmbr makanan :(

    nurulhaidar@gmail.com. Add me

    ReplyDelete
  52. selama ni jd silent reader je, tp bila blog nak bersilent lagi. Wajib kene komen gak. "Shu suka bersantai2 di blog cik, sudi2kah add shu ye".

    noor.shuhada83@gmail.com

    ReplyDelete
  53. selamat haru raya ina


    ala ada sesi penapisan pula...terimalah daku...diarihidupeka@gmail.com

    ReplyDelete
  54. alahaiii... sedey gini...

    sufisufiah@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  55. jgn lupa invite sy skali.. nurul3397@gmail.com

    ReplyDelete
  56. jgn lupa invite sy skali..

    nurul3397@gmail.com

    ReplyDelete
  57. salam, puteri sll singgah blog u, suka baca pasal jln2... kalau boleh invite puteri ya....

    puteriazani@gmail.com
    http://puteriazani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. ala...akak..sedihnye....
    jgn lupa invite yati ek...
    nie email yati
    yati_1486@yahoo.com

    selamat hari raya n maaf zahir n batin...muaaaahhhh...hugsssssss....

    ReplyDelete
  59. kalau sudi add lah akak..
    walaupun akak tak selalu komen tapi selalu je keluar masuk sini....
    suka blog ni :)

    roszwan266@gmail.com

    ReplyDelete
  60. kenapa ina..saya silent reader...
    apa ina tak suka kami ke? pasal tu nak privatekan?

    sedihnya.....

    Sally

    ReplyDelete
  61. saya adalah silent reader your blog..suka jenjalan kat blog sis sebab penulisan yg sempoi dan ikhlas ditambah plak ngan capture gambar yg cantik2...makanan yg dihidangkan pun bikin leleh air liurrr..kalau sudi pls invite me yer..norawan03@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. Im a silent reader of your blog.. Tp sbb dh nk private.. dh xsilent dh :P

    tcherfz@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Kita nak follow... norhasniza.aziz@gmail.com

    ReplyDelete
  64. owh ina...

    selamat hari raya aidilfitri yer...maaf zahir dan batin sepanjang kite berblog...jgn delete saya di fb pulakkk

    ReplyDelete
  65. alaaaaaaa...actually ifa ske tgk hakaknye masakan sume bagai!!sodapppp jek!even slalo gne daun salad as hiasan...heeee jgn mare. nt mail yek kt shariffahf@yahoo.com. n sonok tgk jodoh akak UTM sbb sy pon UTMians.. =))

    ReplyDelete
  66. mau menangis aku Yang kalau ko x kasi aku bc blog ko..aku dh sayang ko..

    Invite me k..roziyana79@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. private lagik....

    ideriyanis@gmail.com

    dah tapisla aku guna Hexagon sekalipun..Bio Aura ke....aku tetap suci ok...selamat hari raya

    ReplyDelete
  68. ala nape nak private kan .. tak syok le tak leh nak baca lepas ni .. kalau sudi add le akak kat email akak alidah75@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. ala...nk private ek?xpe,saya paham sbb saya pun dah 2 kali private blog..haha.pastu skg ni bila update, saya biar sehari 2 je bertepek,pastu saya simpan dlm draft..akekeke..kalo sudi tlg masukkan saya dlm list ye..uhukss.. jas_fyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. Eh tetiba rs sedey!! Gelap. Awak kwn maya kita yg best. Apepun keputusan awk pasti ada sbb dan utk kebaikan. Hrp awak masih sudi menjd kawan maya kita. Walaupun tak pnh jmpa but i feel u babe!!

    asidsulfurik2407@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. i'm u'r slient reader... hope sudi!
    wanjunsmile@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Alahai..jgn lupa invite saye....silent reader paling setia..suke blog sempoi ni SANGAT2..:)

    ReplyDelete
  73. emel add tertinggal lak...aiezza.sue@gmail.com/

    ReplyDelete
  74. Salam..ari2 baca blog cik ina kaki ni..suka tgk u pegi travel..makan2..napa tetiba nak private...?merajuk kah?Harap dapat melawat jugak ur blog if dah pvt nanti...sila terima salam ukhwah daripada saya...

    bushunie@gmail.com - u can find me in fb too:Marlina Shahril..:)

    ReplyDelete
  75. alaaaaaaaaa... saya mmg kena tgk blog u tetiap hari tau.. tak lengkap xtvt opis nnt..hehehe..
    jemput saya ek..
    ain_nor@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. Sillent reader nie nak juge walaupun telah diprivatekan...huhu

    wan_adawiyah84@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. jangan lupakan dakuuuuuuuuuuuuu :)
    riezah0508@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. puan kaki....sebelum nie menjadi pembaca senyap yng tegar...sepi hidup tanpa bacaan tulisan puan kaki...
    sebb baca blog nie ler dapt memasak resepi yg best2 walu simple giler....dapt tau hotel mana yang best and idok....
    kalu sudi invite lah yer...
    nak jadi pembaca setia puan kaki....

    * nurhidayahmatlazim@gmail.com
    ps: letak nama annonymous sebb malas nak sign out email hubby....
    selamat hari raya dari kami untuk puan kaki n hubby tercenta....

    ReplyDelete
  79. kamooo, jgn lupa kita k..

    big hugs!

    wana_amrin@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. add me ur pembaca tegar.. nysa83@yahoo.com

    Nisa Azizi

    ReplyDelete
  81. plshhhh jgn la pvt kan belog mu yg terbaekkkk niee.. plss plsss plsss :(
    :( :(

    cambest25@yahoo.com

    plsssssssssssssss

    slamat hr rayer aidilfitri buat inaachik sekeluarga dengan ucapan : jgnlah pvtkan belog mu .. huwaaaaa

    ReplyDelete
  82. Salam..Puan ina yg gojes, kalau sudi ijinknlah hamba tetap bisa menatap/mbuka blog kamooo yg menceriakan hari2 saya..terima kasih bky2 sebb bmurah hati share selama ni..semoga Allah balas sgala kbaikan puan ina dn en achik..aminnn..ni email hamba, bibijuliana@gmail.com
    hamba juga satu dr ratusan/ribuan silent reader setia awak..bibiana..

    ReplyDelete
  83. Ala cik kaki nape nk privatekan plak..hari2 sy baca entry cik kaki esp cita psl food n cuti2..nanti tlg add sy k? clover_714@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. nak private?? :(. ku ini hanya silent reader.. tetiap pagi masuk opis terus terjah blog cik kaki.. jgn kata di private kan.. xde entry pun ku kuciwa!! sudi la kiranya menjemput sy sbg salah seorg pembaca setia blog cik kaki.. neolin_na@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. yeay! bleh baca! thanx for ze invitation!!!

    ReplyDelete
  86. Assalam,
    cik puan kaki(CPK), xkisah la kalau CPK nk privatekan blog ni pn(terkeciwa sbenarnye), tp make sure invite me utk terus sokong blog CPK ye.hihi. tq CPK.

    normainirazak@gmail.com

    ReplyDelete