Monday, January 9, 2012

Happy vacation in CHINA :)




Last week cuti2 Cordaba...
This week cuti2 ke China pulak...
'kaya' sungguh cik kaki kan?!
kaya dengan angan2... :p

hakikatnya?
di Pavillion jer kamoo kamoo oiiiii...


Punye jelajah shopping mall dari Pertama Complex >> Mid Valley >> The Gardens >> Pavillion >> Jusco Wangsa Maju tapi pencarian ku temui hampa... sudahnya merawat kekecewaan diri di Uptown Danau Kota, beli blouse labuh yg murah tapi cantik 2 pasang! jadilah dari pulang dengan tangan kosong. karang rasa sesia pulak keluar rumah dari 11 pagi sampai 11 malam tapi hasilnya yillek kan. walopon lain dicari lain yg dibawa pulang pon lantak pi lah! janji pulang bawak hasil. :p

carik aper? carik handbag murah tapi cantik! 
memang tak jumpa lah cik kaki oiiiiiii~~~ hahahahaa... 
yang murah, tak menawan kalbu... 
yang tawan kalbu, mulala garu kepala takde kutu!
oke FULLSTOP! ;)


Alang2 ke Danau Kota, pekena Mali's Char Keaw Teow. Char Keaw Teow tahap bolehlah... tapi nasik lemak dia sedap pulak malam tu. Makan berdua tapi kenapa ada 3 pinggan? Tanya Achik! Mamat tu badan jer cekeding tapi perut stokin! :)




20 comments:

  1. pavilion mmg cantek kan...kalo celebrating punye hiasan, grand..umpama kite brada di China,

    okeyla tu~

    ReplyDelete
  2. ina... suke sgt ngan dress kamo tu..

    anyway kitorg kalu p malis pon mkn 3 pinggan gak.. ngeheheh... nasi lemak die mmg besttt..

    ReplyDelete
  3. masyaallah..bikin lapa laa akak..:)
    kamu semakin comel nampaknyer..:)apakah rahsia..hihhih

    ReplyDelete
  4. nasi lemak Mali's memang super...

    ** masih rasa terkilan tak tegur cik kaki tahun lepas kat Mali's.. hahaha!!

    ReplyDelete
  5. minggu depan kat mana pula kan?hehehe..btw, saya suka penampilan kamu cik ina!

    ReplyDelete
  6. best la dapat laki rajin layan nak pegi mana..tak kisah pun balik kul bape..owh jeles di situ..

    char kway teow mana kenyang ina..kalau saya pun akan order macam achik..=P

    ReplyDelete
  7. xpenah lagik mkn malis kuetiow tu.sedap ke?hehe.hmm nice lah pic yg badan cik kaki je ada kaler tu.cane buat eh?

    ReplyDelete
  8. Edisi mengukar Mall la yer..:P

    Saya pon suka! Hehe..

    ReplyDelete
  9. ingtkn btul2 gi china.hihi~ ini jln2 raya cina ;) ok la tu sis..maera gi pavillion pun 2 thn sekali. T__T

    ReplyDelete
  10. Kalau murah, cantik dan berkualiti belum cik kaki kebas kak aina dah kebas dulu. Pavillion memang marbeles dekorasinya terutama bila tang CNY dan Krismas.

    ReplyDelete
  11. ayunya cik kaki... sukeeee ^_^

    ReplyDelete
  12. sedap plak tgk nasi lemaksss tu.. bertambah2 lemak perot ku ini

    ReplyDelete
  13. eh..kamu nampak kurus skit la..acaner tu??

    ReplyDelete
  14. makin lama, makin manis la author blog nih. :)

    ReplyDelete
  15. Hehe klw amrul pon bese wat pangai gitu mkn berdua pgn ada tiga lm gile xmkn situ

    ReplyDelete
  16. dress ke jubah tu kak?
    cantik! :)

    ReplyDelete
  17. perot stokin...i LIKE!!!! kikiki

    ReplyDelete
  18. cntiknye berjubah... :)

    lama tak mkn char koey teow

    ReplyDelete