Wednesday, January 4, 2012

Acara Kemuncaknya adalah...


***sambungan entry sebelum (LINK)***

Acara kemuncak merai hari muda ialah:
makan mengadap secara beradab di rumahku manis sekali...

haruslah masak bagi laki makan air basuhan tangan bini sendiri kan...
biar kasih sayang bertambah erat seiring ngan penambahan usia.
baru la boleh realisasikan impian mahu bercinta sampai tua... ;)



 masih lagi mengekalkan selera penjajah...

 seafood spaghetti yg telah diberi suntikan ciri2 kemelayuan...

 express pizza menggunakan kuah spaghetti dan tambah sausage dan cheese

 neutralkan selera penjajah dengan kopi O didatangkan khas dari kilang di Terengganu

makan suap2...
auuuuuuuuuuu~~~ romen-tik (la sangat)! :p

seperti biasa...
pujian datang tanpa dipinta. mak suka mok!!! :)

ok, sekian...


18 comments:

  1. kak ina,tengok gamba pon dah taw sedapppppppppp!encik suami taknak buat surprise untuk puan isteri ke?masak secara mengejut ke..hehe.

    ReplyDelete
  2. spagethi itu nampak sedap... sila tinggalkan rsepi kat aku bukan cep//

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Taknak komen makanan sebab lebih tertarik dengan decoration rumah! Cantiknyaaaaaa rumahhhhhh! ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya ina...
    brapa ari kamu celbrate bday nie??

    ReplyDelete
  5. hamboiii kemain lagi.. terliur tengok spegheti tu.

    ReplyDelete
  6. Auwwww....romantika diamour gitu.... Ngapp2... Yg penting perot kenyang geli hati...yehehehe...

    ReplyDelete
  7. ya aku pun berharap bercinta berkasihan sampai mati dengan bakal suami aku.

    anyway persembahan hidangan makanan awesome macam selalu. happy for both of you!

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaa!!!sila jemput saya makan di rumah..nak rasa resepi penjajah!

    ReplyDelete
  9. mana ina beli deco2 meja ya?ada tak penah jumpa pasu tinggi, kaca, bentuk mcm globe?hehhehe.....ada jumpa kat SSF tapi harga dia boleh pitam patploh kali....

    ReplyDelete
  10. masyallah sungguh menylerakan

    ReplyDelete
  11. yummie yummieto! nak cikit bleh?

    ReplyDelete
  12. nana ia am:
    kalo en suami masak, dah sah menunya adalah megi! hehehe


    hyz:
    k2... nanti bagi resipi kat ABC erk...

    Nailah:
    waalaikumussalam...
    deco rumah? eh, nampak jerkan... sgt CSI! seSimple2 jer...
    nway, thanks :)

    munnafendy:
    mekasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  13. ameris:
    3 hari berturut turut! hehehe

    ana liyana:
    hover kan?! :p

    emme:
    perot kenyang itu agenda utama! hehehe

    eri-chan:
    amin...
    aku doakan utk kamu...

    ReplyDelete
  14. lifesaver hamzah:
    sila2... dtg bawak anggur kiwi dan strawberry sbg buah tangan! hahahaa

    mama iris:
    alaa... ina beli yg murah2 kat IKEA jer... SSF mmg langsung x pernah jejak.

    nana:
    slurppp slurppp slrurpppppp :)

    ReplyDelete
  15. nini d:
    yeaaaaaaaaaa... :)

    eiymnajmie:
    boleh2... amik semua yg dlm gambar tu! :p

    si tuan puteri kiut:
    erk?
    mekasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete