Wednesday, December 21, 2011

WordlessWednesday 21Dec11 ~ Dari taman sekangkang kera



yer, ni dari taman seluas kangkang orang kera di balkoni rumah aku...
tahniah buat bang rumet kerana berjaya hasilkan taman yg indah walo kecik toet jer... ;)


13 comments:

  1. jadilah.....daripada takde taman langsung....hehehehe...cantik bunga merah itu, tenang kan tengok kehijauan dan kemerahan alam semula jadi....ciptaan Allah swt.

    ReplyDelete
  2. alahai tomeinya taman ina nie weh...

    ReplyDelete
  3. cantekkk la ina....dah berbunga lagi uuuu

    ReplyDelete
  4. pic kera mengangkang x de? hahaha

    ReplyDelete
  5. best nengok taman kamu menjadik, sy pulak gagal sekali, terus gagal sampai sekarang..heheheheh !

    ReplyDelete
  6. ada tukang jaga takpelaa..

    ina...terima kasih keran link-kan blog aku di blog ko yg popular ini. top visitors aku kebanyakan dtg dari blog ko. uhuhu siapakah ya..?

    ReplyDelete
  7. cantek!!! sis kalau rajin jom join my lucky draw

    http://crazygurl579.blogspot.com/2011/12/crazy-luckydraw.html

    ReplyDelete
  8. kecik pun takpe, tetap jadik taman yang berseri seri

    ReplyDelete
  9. hahhaa....kebetulan je tajuk entry kita lebih kurang sama.....pasal tanah yang sekangkang keraa....kihkihkih.....
    cantiiiiik bunga tuuu....apa nama diaaa??amik lah gambar taman tu skali..nak tgk arrangement bungaa....

    ReplyDelete
  10. emme:
    tu pasal...
    kecik pon kecik lah...


    ameris:
    ngeheheee...
    hasil titik peluh achik.

    bitt:
    sebab achik siram hari2...

    hyz:
    kang jadi blog lucah plak ko... :p

    ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ:
    yg berduri tu kaktus

    ReplyDelete
  11. hani syahani:
    kalo harapkan kite confirm gagal jugak tu. hiks

    kazmyra:
    insyaallah yer syg...

    mamasyaza:
    kan kan kannnnnn... :)

    mama iris:
    tersehati sejawa plak kite...
    nama bunga jgn tanya... confirm fail! hehehee

    ReplyDelete
  12. eri chan:
    mmg harapkan hang kebun aku jer ni...

    sama2 kasih... xderla popular mana pon nyah oi... :)
    kita share2 traffc apa salahnya kan...

    ReplyDelete