Friday, December 23, 2011

Surat tak rasmi buat IncHe Gabbana

Assalamulaikum Inche Gabbana...

Dengan rasa gembira dan ikhlasnya, saya ingin mengucapkan syabas buat Inche Gabbana atas anjuran Pertandingan Video Osem APG '11 yg sumpah osem ini! ia memang berjaya memberi effect yg sgt osem! ada few videos yg osem berjaya menitiskan air mata saya (yg ni x osem... hilang macho saya! ;p)

Inche Gabbana,
effect yg paling osem dan mendalam ialah, saya bersemangat untuk mencari BULATAN GEMBIRA... untuk saya yg masih baru dlm fasa penghijrahan, saya rasa BULATAN GEMBIRA mampu memimpin perjalanan yg masih bertatih ini dalam menuju Jannah... oh, tiap kali berkata hal ini, sumpah air mata sangat murah... sesungguhnya, di kala ini saya merasa sangat sendirian tanpa ada murobbi yang memberi suntikan semangat setiap kali saya kalah dengan hasutan nafsu dunia... nasib saya ada pendamping yg sgt osem... thank you Allah sebab terus disamping saya... semoga terus bagi kekuatan untuk terus berjalan dan terus bangun di kala tersungkur...

saya tak pernah ada BULATAN GEMBIRA... kat universiti dulu, saya seolah memusuhi geng BULATAN GEMBIRA sebab kejahilan saya... saya rasa mereka tak cukup sempurna untuk tarbiyah saya. sumpah menyesali kejahilan sendiri!!!

dan sekarang, saya akan nak cari dan punya BULATAN GEMBIRA yang osem. ini azam 2012! :)

video Bulatan Gumbira Kami di bumi sonata | 우리의 행복한 가족 sangat osem. love this video so much! macam tengok cerita korea dan endingnya confirm nangis... bravo to tukang buat video yang osem...


#kpd mok (panggilan manja sebagai ganti bagi nok) kesayangan, kamu2 patut tgk video osem ni... dan kamu akan mengerti apa itu BULATAN GEMBIRA...




11 comments:

  1. ala..apsal x leh tgk lak ni :(

    ReplyDelete
  2. haha ! saya nangis tgk video ni !! :'(

    ReplyDelete
  3. welcome dear! =)

    "Bulatan gembira ni bukan tempat orang2 baik, tapi untuk orang2 yang nak jadi lebih baik" quoted from my friend.

    Salam ukhuwwah~

    ReplyDelete
  4. saya boleh carikan satu bulatan utk awak. kalau awak belum ada laa. hew2

    ReplyDelete
  5. Salam. Awak nak berbulatan gembira ke? Nak join x? Nanti emel sy awak dok mana semua boleh? Emel sy i_sya_z@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sudi ntok tolong promotekan. ;)

    Sy doakan agar Allah tunjukkan jalan dan permudahkan urusan anda dalam kembara mencari redhaNya. ^^

    Semoga berjaya, iAllah!

    ReplyDelete
  7. sayna:
    order UNIFI yerla... :p

    hani syahani:
    yeeee... ada geng kaki nangis! ;)

    kelana timo:
    mekasih!

    cahaya lembut:
    awk ker tuan empunya video ni???

    salam ukhwah disambut setulus hati... :)

    ReplyDelete
  8. spanbob:
    saya baru dapat bulatan gembira di setiawangsa. kawan hubby yg tlg dapatkan. nway, thanks a lot!
    awk kat mana? kalo dekat2, kalo ada masa boleh jugak saya joinkan?

    k aisyah:
    salam...
    actually saya baru dapat bulatan gembira, start khamis ni...
    tapi kalo join byk2 pon boleh kan?
    nanti saya email akak yer...

    inche gabbana:
    salam...
    terima kasih IG coz membuka mata hati saya tentang bulatan gembira...

    eizniey:
    sama2 kita cari redha Allah...

    ReplyDelete