Monday, October 3, 2011

Teaser of Semifinal Blogger MasterChef

Cabaran Blogger MasterChef untuk 20 dari 40 Semifinalist dah berlangsung pada 1.Oct.2011(Sabtu lepas lerrrr). Dari 20 nak pilih top 5 dan layak ke FINAL. So how???



Are you think Cik Kaki 1 of Top 5 Blogger MasterChef?

hmmmmmmmmm~~~~~


Nanti la cerita-ceriti! 
Stay tune...




WACCCCCAAAAAAAAAAAAAAAA~~~


#Camane korang tengok MasterChef kat TV, cenggitulah cabarannya! oh, banyak nak cerita tapi kebizian sekarang... New experience yang tak boleh beli timbang kati kat kedai Ah Seng mahu pun pasaraya JUSCO! :p

20 comments:

  1. adoi...kmk pulak berdebar tggu entry ktk..hahahaha...

    ReplyDelete
  2. T.E.R.U.J.A nk dgr citer....

    ReplyDelete
  3. cepat update...tak senang duduk aku ni ha...

    ReplyDelete
  4. waa~ akak pon join ini masterchef ka ? HEHE ^^ cepat laa setory mory.. tak sabaa nihh ^^

    ReplyDelete
  5. ada tgk gmbr ko pki apron kt blog sorg ni

    ReplyDelete
  6. tahniah kamoo....xkisah la ko masuk final atau x...ko tetap layak tuk dapat ucapan tahniah....

    ReplyDelete
  7. OH JOIN MASTERCHEFF KE??WAH..sangat interesting la..tak sabau nak tahu cter lanjut!!!

    ReplyDelete
  8. cantek aa jubah kamu ina...apa2 pun good luck ya...:)

    ReplyDelete
  9. eh eh eh.. cik kaki dpt top 20 ke? wahhhh tahniah.. tahniah.. tahniah..... vangga i...

    ReplyDelete
  10. isyk..saspen betullah kamu ni Ina...cepatlah ceriti!!!

    ReplyDelete
  11. tahniah beb...pencapaian gak ni...hebat woooooooooooooooo

    ReplyDelete
  12. waaa...cepat la cerita ceriti... x sabar ni....

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaa......thrill ni...thrill...hehe

    ReplyDelete
  14. waaaaahhh xsabau sgt2 nk tgu next entry cik kakiii.. jgn diuji diriku sebeginiiii.. hahaha cepatan donggg.. enggak sabarrr sihhh

    ReplyDelete
  15. cantik outfit :) boleh aje nak bergaya janji tutup aurat kan. terbaiklah!!! x sbr tunggu cite ina. berjayakah???

    ReplyDelete
  16. Ina,
    sgt terharu tgk hijrah anda..ur attire..ohh!sgt tachingggg!!
    Anyway, gudlak Masterchef nanti..insyaallah, masak biar sempoi, makan biar sedap menang!

    ReplyDelete
  17. apsal yg last aku tgk kamoo comel mcm yasmin hani wacha? hehehe..

    cerita, jgn tak cerita.. sungguh berdebar sepanjang sabtu hari tu..

    ReplyDelete
  18. chaiyokkk untung dpt rasa pengalaman masuk masterchef blogger...best kan

    ReplyDelete