Friday, October 7, 2011

Jubah? Abaya? apa2 ajerlah... yang pasti, MURAH :)

Hitam si gagak hitam...
Bunyinya seperti tidak mengancam...

Cuba tukar jadi...
...hitam hitam si tampok manggis...
...sungguh pun hitam di pandang manis...

kan sedap kedengaran sikit tu...

Biarlah hitam si gagak mahu pun si tampok manggis...
tetapi hitam legap itu kurasakan cantik berseri...
hitam melegam kurasakan gojes sekali...
selamanya HITAM pilihan di hati... :)









Ini koleksi peribadi...
Bukan untuk dijual beli...
Kalo nak carik sendiri...
Beli di kedai bukan butik di Care4 Wangsa Maju sini...
Tak mahal, semuanya under RM100 jer ni...

*Ukur baju di badan sendiri... :p


30 comments:

  1. sume chantikkkk......meveles.....

    hihihi ukuq baju badan sNdiri..ekekke
    ;p

    ReplyDelete
  2. ingatkan nak jual tadi..
    baru ingt nak place order..
    keh3..
    seme cantik n gojes sekali..
    sukee..

    ReplyDelete
  3. na : hitam2 si tompok or tampok manggis?hehehe..cantik2 la jubah ko ni.suke2

    ReplyDelete
  4. cantik,,,yang hitam itu cantik

    ReplyDelete
  5. wah comelnya jubah kak ina! Sheila baru kumpul satu je. Haha. seriously, sheila mmg suka jubah. cuma baru nak reti pakai :)

    ReplyDelete
  6. hitam leh sembunyikan lemak..aku suka gak kumpul jubah hitam bling bling...nice huh.

    ReplyDelete
  7. 6 pasang??? (pengsan). ok dh bangun balik. pergh... bestnye kalo ada jubah cantik 6 psg mcm ni. dulu sy pakai jubah time peknen je (sbb bj peknen yg terjual kebanyakkannye x menutupi aurat). tu pun pinjam jubah emak yg besar2.

    skrg br ada 1 jubah kaler hitam (beli ms raya aritu). pasni nk tmbh lg collection. mgkn kaler grey pulak kut. then blue black, then .... (ok samb cite kt umh)

    ReplyDelete
  8. nak gak beli camni, tp nyer..udah paras fizikal kemetot maka,susah nau nak carik saiz.
    silap2 hari bulan udah napak gemok pendek plak. huhu

    ReplyDelete
  9. shu suka hat 2 pasang yang last tu...

    murah erk..under 100.. kak tolong belikan 1 tuk shu boleh?

    ReplyDelete
  10. murahnya.. kt kedai nama ape ek?

    ReplyDelete
  11. akanku terjah care4 wangsa maju yeyeah..tapi bila? hurmmm....................................................................

    ReplyDelete
  12. ahaa kedai mana eh? nak carik balik nie....

    ReplyDelete
  13. banyaknye kak..saya pon duk pasang angan2 mau kumpul jubah hitam jugak..nampak sopan je :D akan kuusahkan supaya berjaya :D

    ReplyDelete
  14. koooo..sumer hitam..takde kaler lain ker?

    ReplyDelete
  15. pink velvet:
    hehehheee...
    skali sendiri pakai sudah...

    op-ida:
    i loikeeeeeeeeeeeeee...

    mrs mazlan:
    xder bakat nak meniaga la yang... (xder modal sebenarnya)

    aku_ida:
    hahhahaa... tampok erk???
    pantas aku tukar... thanks kamu!

    ReplyDelete
  16. pn susu:
    HIDUP HITAM!!! ;)

    boo:
    akak pon baru berjinak ni. dulu, haram nak pandang. hehheee...

    mama gee:
    oyeahhhhh, x syak lagi!

    mimy:
    bling2 tu... :)

    ReplyDelete
  17. mak izz:
    try jugak nak carik kaler lain tapi the end, amik hitam jugak1 ;)

    puan stroberi:
    xderlah... comel nyer...

    shu sinju:
    boleh aja... apa saja utk kamu! mmuah!

    susie:
    mekasihhhhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  18. teacher:
    xder spesific kedai...
    kan ade stall2 dlm care4 tu... kite jelajah2 dlm tu jer. tapi yg byk choice sikit, stall btol2 depan pintu masuk Care4 antara kedai roti dgn kedai pakaian dalam wanita ;)

    ReplyDelete
  19. norina:
    ha tu, BILA BILA?! kalo dtg, gitau kite!

    heldamelissa:
    dah jawab kat atas syg...

    yana kama:
    go go chaiyok syg!

    eri-chan:
    ader jugak... yg tayang ni yg hitam jer...

    ReplyDelete
  20. OMG cik kak! banyaknyaaaaa..nak satu boleh?heheheeee

    ReplyDelete
  21. banyaknyee jubah!!! sume kaler itamm..itam leh nampakkan lagi kurus..tapi ina dah sememangnya kecik..heeheh

    ReplyDelete
  22. sis, cantik2 koleksi yang ada..saiz apa yerks..kita nak cari saiz S pon ranya lebauh sangat maklumlah renek jerk kiter nie, niat hati mmg dah lama nak sarung jubah gini, masih belajar untuk memperbaiki diri....

    ReplyDelete
  23. salam ina.....wah..santek2 jubah @ abaya tu dh lah murah under rm100 mntak tlg beli blh x....online mhllah...hehehehe...

    ReplyDelete
  24. cantiknya..tolong beli boleh..kite jauh la nak beli..hehe kat perlis ni susah nak dapat yg murah n cntik..huhu

    ReplyDelete
  25. ramai yang request tanya mintak belikan jubah ni. kalo korang nak, ina boleh la belikan... bkn berniaga yer... ina tlg belikan jerk. sebab ina mmg slalu gi beli utk sendiri so bleh la belikan korang skali. paper pertenyaan, bleh LIKE blog kakikusukaberjalan kat fesbuk, senang sikit...

    ReplyDelete