Thursday, October 13, 2011

Sakit sikit tak apa...

Di lorong ini...
Ku lihat wajah-wajah suram...
Menahan sakit mungkin...
Ku lihat juga muka-muka bosan...
Penat menanti barangkali...
Bersabar wahai kamu-kamu...
Sakit ini mungkin untuk meringankan beban dosa...
Mungkin juga peringatan untuk dekatkan diri denganNYA...


Lintas langsung dari Hospital Ampang. Argh... Tak suka bauan hospital. Dari tak sakit terus jadi manja dan mengada. Puan Doc yang baik kata saya dah bertambah baik. Date dating bertambah ke 6 bulan akan datang. Oh suka!!! Alhamdulillah... Terima kasih Ya Allah... Semoga Allah terus beri kesihatan yg baik buat saya dan kamu2 juga... Amin...

24 comments:

  1. sakit tue kan..menghapus dosa2 kecik...semoga kesihatan kita semua akan bertambah baik..amin...

    ReplyDelete
  2. na hang sakit ka weeh??
    huhuuuh, aku dr jauh mendoakan moga hang cepat sembuh..insya'allah

    ReplyDelete
  3. ko sakit ke ina? sakit apa?
    sabar yea ujian Allah tu, tanda dia sayang kt kamu.

    ReplyDelete
  4. moga sis ina dan encik hubby nya sentiasa sihat walafiat sentiasa..I love u so much sis ina =0).

    ReplyDelete
  5. apakah yg berlaku pn azlina ??

    ReplyDelete
  6. ko sakit ke...pape pun aku sntiasakan doakan utk kawan2 yg terbaik terutama kesihatan :)

    ReplyDelete
  7. semoga cpt sembuh dan sihat2 sahaja yea inaachik...
    jaga diri molek2

    ReplyDelete
  8. Moga doa kamu di perkenankan allah..begitu juga along ni ha...domam yo..lotih dah makan ubat..

    ReplyDelete
  9. Sbb Dia sayangkan kita tu Dia bagi kt sakit..

    ReplyDelete
  10. akak ni lagilah dasat, dengar nak g hospital, hati dah jadik kecut, seram sejuk kaki akak, bau hospital buat akak rasa nak demam, takutttt

    ReplyDelete
  11. pepel:
    yer, moga2 terhapus dosa2 kecik aku :)

    op-ida:
    sakit sikit2 jer...
    thanks nida...

    ameris:
    takper, sikit ajerlah sakitnya...

    ss fatihah:
    amin...

    ReplyDelete
  12. shifa:
    yg pasti bukan sakit hati... :)

    susie:
    yg pasti bukan sakit jiwa... :)

    laskar pelangi:
    kenapa kita rasa cute sgt kamu panggil kite ngan Cik Puan. Mekasih Cik Pelangi...

    vivi:
    i love u juga vivi syg...

    meiz sha:
    sakit sikit jer... doctor ni ngade nak jumpa selalu...

    ReplyDelete
  13. shark:
    sesuatu yg x serius. dah jumpa doc 2 bln lepas, jumpa hari ni x puas, so ajak jumpa lagi 6 bln. OK la...

    ratusiput:
    mekasih kamu ratu kesayangan...

    gojes:
    oh mekasih gojes...
    hope kamu sentiasa gojes...

    ReplyDelete
  14. suria amanda:
    along pon jaga kesihatan yer...

    ~zaa~
    thank you sayam...

    fatrina:
    betul2...
    kite sentiasa rasa disayangi... :D

    mamasyaza:
    aduh kak... kamu camne nak jadi supermak neh! heheee...

    ReplyDelete
  15. aku doakan ko cepat sembuh..xsabar nk tunggu kot2 ada berita gumbira dari kamu :)

    ReplyDelete
  16. semoga cepar sembuh yaaa... mane tahu lepas sembuh ade berita happy lain plak ;)

    ReplyDelete
  17. puan ina cik,
    bagi satu nama ubat yang dr prescribe...smoga cpt sembuh.

    ReplyDelete