Monday, October 24, 2011

Koleksi terbaru - yg murah yang cantik = SUKA! :)

Assalamualaikum.....
bagi salam secara kuat sambil senyum-senyum tanda ceria di pagi isnin...
Monday Blues?!
Nehi babuji~~~ hohohoooo Shabbas bette!  
(kena sampuk ngan hantu hindustan)

Untuk semarakkan semangat wanita2 gojes di pagi ISNIN,
mari kite layan jamu mata dengan handbag murah wak basahan hari2...
biar murah asal bergaya. eh, bergaya kerrrrrrrrrrrrrr???
boleh laaaaaaaaaaaaaaaa... asal baru, harus perasan cantik kan...
brand tak brand belakang kira! apa ade pada nama?!
(cara org nak pujukkan diri sendiri tak mampu beli COACH! heheheeee...)
yang penting MURAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
boleh beli handbag cam beli baju tukar tetiap bulan! hahahahahaa...

i love handbag!

1st time ade kaler kuning taik gini dlm koleksi...

 takyah tanya beli kat mana... nampak tak tu...
Collection from I tee too (LINK)
 aku beli kat Wangsa Walk.
harga? every one can have it! :)

sini memang banyak handbag yg stylo-mailo cam fashionista pakai sekarang...
memacam kaler ader... bukan handbag jer... purse, belt, baju, eksesori, bla3... ah, malas la nak wak iklan FREE! nak, gi terjah sendiri. tak bawak duit tak per, ATM machine sebelah kedai ni jerk! hehehee...

HAPPY MONDAY Friends...
Semoga Allah permudahkan segala urusan kita...



21 comments:

  1. CAnTEKKKK...ade taste....i like

    ReplyDelete
  2. ehehhe
    lawaaaaaaaaaaaa

    skang ni mata ninie asek suke warna "mustard yellow" je kak...nape ntah,.

    nampak cantek je..:)

    ReplyDelete
  3. udah minat xkira - janji hati puas yer INA

    ReplyDelete
  4. wa...cantik la kak na...sgt stylo !!!

    ReplyDelete
  5. faiez:
    cantek pada wa la...

    emme:
    mekasih kamu... :)

    mimy:
    less than rm70

    meiz sha:
    akak pon suka kaler ni lately ni...

    delimasari:
    kasik sambar sajo... heheee

    ReplyDelete
  6. sangat la chantek cik kaki!!! nampak sgt la stylo

    ReplyDelete
  7. skrg trend kuning mustard... mmg cantik..

    ReplyDelete
  8. mcm nak terasa bila kamoo ckp tak mampu beli coach tu.. uhuk uhuk...

    tantek.. lain drpd lain.. mcm gini lah baru tak bosan..

    ReplyDelete
  9. aku penah nampak beg ni kt WWM hehe
    payung kalerpul tu aku bli kt kedai DIY kt jj au2

    ReplyDelete
  10. lama dah tak beli handbag..salam perkenalan..dah follow awak..jom tengok blog kita

    ReplyDelete
  11. mama rifqy:
    erk? mekasihhhhhhhhh...

    pink velvet:
    kasik sambar la 1 syg!

    suria amanda:
    akak jer ckp cute! hehehee...

    dela:
    tu la... tgk org pakai cantik tu yg beli jugak tu...

    ReplyDelete
  12. cambest:
    mekasihhhhhhhhhhhhhhhh... :)

    mekchu;
    hahahhaa... sama2 kite memendam rasa...

    nana:
    seb baik ko x beli! kalo x melepas aku...

    shahdiana:
    salam kenal...
    knape saya X leh ke blog awk dr profile awk erk?
    tinggal LINK please...

    ReplyDelete
  13. sweeet..mcm SI pengalasnya...^_^

    ReplyDelete
  14. ooo kat wangsa walk eh...selalu nampak kedai tu...tp malas masuk hehehe...

    selalu gi wangsa walk eh?

    ReplyDelete
  15. ina... krn entry kamoo....dh terjah pon ke tee too..grab dua skali...hu3.. tq dear

    *plan nk blogging ttg tee too jg..;) *

    ReplyDelete