Friday, October 5, 2012

INACHIC Hijab #3rd Batch ~ Membeli sambil menderma



inAchic Hijab 3rd batch boleh rujuk di SINI

Harga yang tak diselindungkan lagi...
RM 27 sehelai untuk plain shawl
RM 35 sehelai untuk pattern shawl
(exclude postage)
**boleh gosok mata sekarang! ** :)

Kepada sesiapa berminat dgn Shawl inAchic Hijab
atau email saya di azlinahasan@yahoo.com

Biasanya tudung2 ni saya upload kat Facebook jer.
malas dan punya kekangan masa untuk upload kat blog ni.
kalo Facebook, kamu2 terus boleh tgk status tudung tu available ker dah sold out ker...
antara kaler2 yang ada utk 3rd batch ni:

 deep blue turqoise
2 - 1 sold out , 1 available

baby blue
2 - sold out 


dark peach
2 - sold out

azalea pink
2 - sold out


 dark brown
2 - 1 available , 1 sold out

dark grey
2 - 1 available , 1 sold out 

brown
2 - sold out


 mustard
2 - sold out

pale green
2 - sold out

wheat cream
2 -  available
 shock pink
2 - 1 available, 1 sold out

 
soft pink
2 - sold out


 
dark purple
2 - sold

violet purple
2 - available

pink purple
2 - 1 available

 purple-parsley pattern
2 - sold out

peach grey pattern
2 - sold out

dot-dot pattern
2- sold out



sendiri jual, sendiri jadi model la...
modal tak cukup nak hire model bertauliah. huhuuuu...



***************************
sekarang, setiap belian INACHIC Hijab, rm5 akan disalurkan kpd 
TABUNG TELEKUNG LABUH PROJECT. 
kalau nak bayar lebih untuk setiap belian tu, yg lebih tu saya akan tolong salurkan kpd tabung ini. anda boleh membeli sambil menderma... untuk saham yang tiada susut nilainya.

***************************


4 comments:

  1. alamak! lmbt tgk.. dh sold out byk.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    Ina boleh x nak reserved awal² untuk baby blue... nak pakai pada 1st dec...

    ReplyDelete