Monday, October 8, 2012

Long Cardigan yang berjaya selamatkan jubah/dress yang makin mengecil



LONG CARDIGAN FOR SALE
# baru 
# PM saya jika berminat (azlinahasan@yahoo.com)
# warna: DARK CYAN

sebenarnya memula beli sepasang jer...
bila sarung jer... tetiba rasa terharu sgt ngan long cardigan ni.
banyak jubah dress yg mcm sedikit mengecil dapat diselamatkan.
ulang suara, jubah/dress yg engecil yer...  *xnak terima hakikat tuan membesar! :p
terus dapat cover dan selamatkan 'apa yg patut' ngan cardigan ni.
hehehee...

pastu bila upload kat Instagram n Fesbuk, ramai pulak yg berkenan.
dan saya sendiri dah jadi haloba nak tambah koleksi brg 2 3 lai lagi.
alang2, saya beli banyak sikit utk dijualkan pada kengkawan.

ada kawan saya tu haloba, sampai 3 terus borong.
terus rasa nak joget awimmowep sebab ada jugak yer manusia sama spesis ngan saya yg mana kalo dah suka satu2 baju tu, tak kisah nak beli 2 3 lai design sama dgn warna berbeza. 
oyeah, ada spesis ni yg belum pupus rupanya. terus hilang rasa rendah diri. hahhahahaaa...

so, tinggal sepasang ni jer lagi yg belum berpunya...
kalau xder orang nak, alamatnya... jadi koleksi ke-4 saya ler ni... uhhhuuuu :)



 
 gambar2 ini hanya untuk menyerikan entry semata. 
dah selamat dibeli oleh kengkawan saya. 







Jangan tanya: "inaaaaaaaaaaa... bila nak restock?"
sorry, jawapannya adalah KETIDAKTAHUAN. sebab saya takde supplier tetap. 
saya jenjalan, kalau jumpa, saya sambar... 
tu pon kalo kewangan mengizinkan. modal besar lorrr... huhuuuu...
ni saya beli kat Uptown Danau Kota
nak ke sana adalah pikir 5 6 belas kali sebab orang adalah cam ulat dlm sagu. pastu parking jauh alam. entah bila nak sampai lagi tu...


sekian...







12 comments:

  1. wahhh..cantik sgt!
    sy jarang berjubah,biasa berkurung..kalo beli x th nk pakai ngn baju mana..xpe sy lepaskan buat kawan2 lain dulu..;)

    ReplyDelete
  2. sy nk biru tue leh? nice lah..:-)

    ReplyDelete
  3. ina...nok se..!!
    nok hok kaler gelap2 sket..senang nok match..masa pestaim tgk ina post kat blog, abeh sutir trg cari..dop jupe stabuk hok cam ina..size berapa tu? bahu sy size 16"..dop tahu laa size berapa kalu cardigan..

    ReplyDelete
  4. aku nak beli..pastu aku testing kebetulan kawan aku beli...alamak tk sesuai la ina...ketat sangat tang tangan...sesuai orang kurus ni

    ReplyDelete
  5. aloo loo loo..
    Nampak sangat sesuai nk tutup lemak manis

    ReplyDelete
  6. Waaa..cantek..ada kat danau kota ek?dekat sgt ngn umah tu boley la melawat nnt hehe..

    ReplyDelete
  7. nens collection:
    berkurung?! hahahaa... lawak kamu nih! :p

    gieyana:
    biru tu awl2 lg dh kena sambar. hehee

    aliyaa:
    cardigan ni free size.
    kalo jmp lg kite beli... tp x janji la... kengkadang jmp time poket tak sporting. hehehe

    mimy:
    o ketat erkkkk...

    pn susu:
    tersorok trus lemak manis! hehehe

    wardah:
    sila buat lawatan dgn segera :)


    ReplyDelete
  8. cantik...mcm nk satu jek..ada lagi x stok?

    ReplyDelete
  9. salam
    memang cantik ..tapi tak ketat ke kat tangan

    ReplyDelete
  10. assalam akak...kite nak tp badan kite besa la...

    ReplyDelete
  11. assalamu'alaik..
    akak saya terpikat laa...
    nak jugak,boleh..

    ReplyDelete