Saturday, April 23, 2011

Tragedi menanges di dapur...

ini nama dia adalah SARDINE PUFF 
1st time mencuba wak pastri....
kenapa sebijik terkontang kanting? memang dapat wak sebijik jer...
sebab masa kacau initi sardin, konon nak letak la black pepper crush sikit...
sekali boley plak malang menimpa... tortanggang setengah botol black pepper tu... 
masa tu, tanpa sedar leleh terus air mata...
secinonet inti sardin berjaya diselamatkan... cukup2 utk sebiji jer...
habes musnah harapan cik kaki nak bawak gi picnic hari ni...


tapi plan nak gi picnic bersama chenta hati tak luntur...
even tanpa sardine puff, misi tetap dijayakan...
byeeee... nak gi siap2 dah...


Malang itu tidak berbau... kalau bau, awal2 lagi aku tutup hidung... :p

13 comments:

  1. shu sinju:
    xder la... banyak...
    akak wak inti sausage...

    ReplyDelete
  2. wahh nok..syoknya picnic..nnt ptg aku pong nk g picnic lah..:)

    ReplyDelete
  3. Aku ingat menangis kerna terhiris jari.

    ReplyDelete
  4. alahai.. mujur dpt seketul tu ;)

    ReplyDelete
  5. sebiji pun dah cukup utk korang berdua, syerrr aje

    ReplyDelete
  6. haha, comel je akak ni.
    tapi akak, kenyang tak makan sebiji je? huuu

    ReplyDelete
  7. kongsi seketul pun besttttt.....berkat he he he

    ReplyDelete
  8. gieyana:
    pergi x nok?

    gerbera:
    kalo hiris jari, achik yg pengsan!

    munirah:
    yes... enjoy sgt...

    nur easy:
    yg inti sardin seketul la...
    inti lain berketul ketul... :p

    ReplyDelete
  9. erichan:
    sgt kesian kan...

    mamasyaza:
    mana cukup kak!

    sweet stalker:
    mana cukup atien...
    akak tambah ngan sausage puff plak 3 biji... hehhee...

    su su:
    mana leh beb! confirm x cukup!

    ReplyDelete