Sunday, April 10, 2011

Low Carb Diet Diary ~ Timbangan pertama...

Timbangan pertama adalah pada 8.April.2010 bersamaan jatuh kpd hari ke7 my diet biawak...


beratnya adalah dah x seberat sebelumnya... :)


berat yg sedikit ringan dari sebelumnya...


k, sekian dulu laporan semasa...
ketung ketang kelepuk buk bak inaachik kena baling kena belasah!!! dah la diet biawak... leh pulak bergurau biawak erk... hahhahahaaa...


xder2... beratnya adlah...

v

v


v
57.5 kg!

I LOST 1.5 kg within 7 days!!!
yeeeeeeeeeeeeeehhaaaaaaaaaaaaaa...

mungkin bagi korang aper sgt 1.5 kg ni kan... tp mak vangga gila vavik okeh sebab dah lama berat ni x turun... asyik naik jer kejenya...

ni baru hari ke 7 beb... yg semalamnya timbangan aku carry forward ke hari 14...
sbg hint... terkujat monkey aku tgk berat yg terpapar!!! :D




~ME ON 7th day Atkins Diet~
(pikces versi syok sendiri sebelum ke ofis)

21 comments:

  1. ok lah tuh.. ada gak penurunannya kan..

    cam saya ni makin hari makin naik jer... fuh pasni saya pun kena mengamalkan diet... kena pantang betul2 ni nantj..

    ReplyDelete
  2. atiqah:
    terima kasseehhhhhhhhhhhhh... :)

    deqna:
    ala wak... awk tu naik bersebab...
    pas bersalin nanti confrm turunnya...
    bila due?

    ReplyDelete
  3. syabas beteh,...teruskan sampai ke titisan terakhir...hehe

    ReplyDelete
  4. mimy hamid:
    3 days to go nok!!! pastu benda pertama aku carik hr ke 15 tu adlah NESCAFE!!! cam gian candu dah ni nok!

    ReplyDelete
  5. waaahhhh~~~!!!! caiyok2...
    makin kacak ktk kelak....raya thn tok makin menawan...yeay!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. florance:
    thank u... thank u...
    kmk dah beli baju kebaya nyonya sebab punyer teruja lebey tok ktk...

    ReplyDelete
  7. Klu dah 1.5kg dlm ms 1 minggu... dah bagus sgt tu!! semoga berat yg di idamkan terlaksana.... :)

    ReplyDelete
  8. wah tahniah2 kak ina..
    kite pon nak diet buaya plak lah.

    ReplyDelete
  9. ija:
    thank u... hope so... :)

    ReplyDelete
  10. ziha:
    terima kasih ziha...
    bolehla diet buaya pon... ;p

    ReplyDelete
  11. well done babe! keep it up! harus lepas nie akan makin voggie da vasss! :D

    ReplyDelete
  12. syabasssssss nok...ehehe...satu kejayaan yg membanggakan utk ko...ehehe...

    ReplyDelete
  13. NeenaAnuar:
    tengkiu bebeh! dh byk baju lama leh muat blk. uyehhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  14. ratusiput:
    toche2... after sekian lama nok...

    ReplyDelete
  15. nok ok lah tuh dr xturunkan..vangga ngn kwn2 ekekeke..aku dr 20.3 smpai timbang smlm da 5kg turun, sokak nok sokak..smlm aku terbabas la sket tp aku xgive up arini leh diet lg kan..arini buat sup sajek..pg2 lg aku baham telur goreng :D

    ReplyDelete
  16. amy:
    wah, byk nyer ko turun nok... lg vangga giler aku ngan ko. ni aku tabik spring kat ko...
    aku xder maknanya sup sayur ker aper... pg ptg mlm aku pelahap ayam! heheheheh

    ReplyDelete
  17. tasbih kuning itam...tudung polka dots ....tahniah ina ceria ko pagi senin...tahniah berat da turun..aku biler berak turun sekg..bila makan naik 2.5kg..jahanam puaka punyer lemak!!!!!

    ReplyDelete
  18. aireen:
    hahahhahaa... vunguk ko ni kan...
    aku skrg semenjak x mkn buah x minum nescafe ni jarang tol berak....

    ReplyDelete
  19. Tahniah nok! aku vangga lak dgr kau kurus 15kg... huahuahua... tapi jeles baca berat ko 57.5kg... lg 25.5kg aku nak saing ko... ye kwn2 25.5kg.... aku rasa bersemangat nak jahanamkan lemak sebanyak 25.5kg... huhuhu... aku masih takleh tinggalkan nescafe... walaupun try campur dgn milo, rasa sedap lak... huhuhuhu... (ni blog aku ke blog cik kaki?)

    ReplyDelete
  20. dina:
    ada pembetulan ngan komen ko di atas iaitu bkn 15 kg nok tp 1.5 kg okeh... kalo 15 kg turun kang achik peluk jerangkung idop la gayanya nok.
    nok, naper nk campur nes ngan milo? milo tu sendiri pon tinggi karbonya.

    ReplyDelete