Monday, April 11, 2011

Avillion PD Part 7: The Beautiful Sunset

yes, PD one of the best beach bagi pencinta sunset!
sunset paling best bagi aku... di kala matahari dah terbenam bercampur senja yg berlabuh... 
ohhhhhhh~~~ sangat sangat tenang di situ... :)

port layan sunset kat Avillion ni adalah Tumasek Beach. dekat2 tu jer... 



sangat cantik kan???


**picture removed**
 yes, i'm really love sunset...

 but i love him more than i love sunset...

bila senja semakin berlabuh... maka berpimpingan sepasang kekasih halal itu berlalu... 
takut kena sampuk ngan hantu laut! hehehee...

balik bilik, sunset dah bertukar senja nan berlabuh...
tetap cantik!
mentari di ufuk jingga...

 

**picture removed**

25 comments:

  1. vavavavavava.... i loikeee pic yg last tu...:D

    ReplyDelete
  2. nice pic sis... hanoymoon berdua senang la berphoto sakan..

    ReplyDelete
  3. dat atin:
    x jugak sebab gegeh nak kena set self timer dan berlari pose... ;)

    ReplyDelete
  4. tlg larrrrrr nape buat aku makin jeles ni..x nak tekan dah page ni td..tkt terjeles..
    tapi ku tekan kan juga nok..sbb nak tgk gbr2 kamu yg kebabom ni..huhu

    auwwww...auwwww suka yg last tu.. ;p

    ReplyDelete
  5. pinky momma:
    ampon nok... amponkan aku!!!
    hehehhee...

    ReplyDelete
  6. subhanallah.cantik sangat sunset tu! untuk sepasang kekasih halal tu..semoga bahagia hingga ke akhir hayat ^_^

    ReplyDelete
  7. nur hafiza rashid:
    tetiba terharu baca komen awak...
    mekasih wak...

    ReplyDelete
  8. wah romantik...nak teka boleh...??? apa yg dizahirkan utk last pic tu...ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. meow..meowww ya kamu ina...he he he suka pic yang last tu jugak.....

    ReplyDelete
  10. amboiii cantiknye gbr..romantik gitu ;)

    ReplyDelete
  11. eka:
    silakan teka. kot2 nujum2 kebetulan mengena... hehehe

    ReplyDelete
  12. puan su su:
    eleh2... cam la kammo x meow2... hahaaaa

    ReplyDelete
  13. wahh sangat cun la semuanya..hehe best loohhh avillion.. ;)

    ReplyDelete
  14. aku terasa kegatalan korang beb! ngagagaaga.. :o

    ReplyDelete
  15. bitt:
    semuanya gara2 dr blog u la ni...

    ReplyDelete
  16. neena:
    kan ko sifu tongganya!!!

    ReplyDelete
  17. aku nk wat istiharah la camni...

    ReplyDelete
  18. ratusiput:
    silakn nok...
    jampi2 sket... huhuuu

    ReplyDelete
  19. alahai..romantiknya..suka tau tgk kamu berdua..

    ReplyDelete
  20. MAMASHIKIN:
    mekasihhhh... :)
    *blushinggg ni...

    ReplyDelete
  21. cantiknya nok saat malam...nak gi gak la hisap madu

    ReplyDelete
  22. cik kaki..sesungguhnye..anda sgt2 la pndai pose kan..dan kalian mmg camwhore la...ape2 pun..LIke vely muchy;)

    ReplyDelete
  23. Time sunset nie dlm lebih kurang pukul brape ehh?? I nak gi Avillion August nie...

    ReplyDelete