Wednesday, March 28, 2012

WordlessWednesday 28.March.12 ~ Abaya dari Mekah




kawan saya belikan di Mekah. 
sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat!
senyum sampai gigi geraham bongsu!


mekasih kamu sudi belikan kite abaya2 gojes vesgedevaas tu...

saaaaaaaaaaaaaaaayang kammo ketat2!!!

nak kirim lagi 5 pasang boleh? :p




24 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Pakai Abaya memang seronok sangat!
    Skrg mmg buat koleksi peribadi.
    In case balik Malaysia, for good, boleh berabaya je. ;)

    ReplyDelete
  2. akak ada yg manik2 biru tu, MIL akak beli masa pegi umrah tahun lepas

    ReplyDelete
  3. Mmg cantik abaya dari Mekah. Mak mertua ada belikan baru2 ni. Cantik!

    ReplyDelete
  4. sgt sweet....suka sgt dgn abaya,sy pun nak kirim sepasang dua bolehh

    ReplyDelete
  5. Cantik sangat. Tapi bila jual kat Malaysia mahal :(

    Nak kirim lah haha

    ReplyDelete
  6. nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :-(

    ReplyDelete
  7. it looks superwonderful..seriously!! :)

    ReplyDelete
  8. dekat sana memang banyak sangat kedai2 jual ni...rambang mata sampai x tahu nak pilih

    ReplyDelete
  9. cantiknye... teringin sgt nak ada abaya cantik..tpi tersangat lah susah nak cari size kecik...

    ReplyDelete
  10. chantekk kak ina..masyaAllah

    ReplyDelete
  11. nailah:
    dulu ina rasa pakai abaya tu rimas... skrg tu lah pakaian plg best. terus lelemak pandai menyorok ;p

    pissst, kat nailah murah x abaya?

    ReplyDelete
  12. dilla:
    lazat sgt! ;p

    mamasyaza:
    ina dah lama ngidam. nak beli kat sini x mampu... rm 300++

    wardah:
    pon mak mertua beli jugak...
    bestnya...

    ReplyDelete
  13. qaseh suhaida:
    tu kena tanya tukang beli... hehehe

    khumaera:
    sepppp! give me 5!

    nini d:
    give me 10! :)

    ziema:
    memang mahal.
    akak tgk almost rm300++

    ReplyDelete
  14. na @ cik nana:
    nanti kita soping sesama kat jakarta. eh, ade ker kat jakarta cenggini?

    hazanis:
    kan kan kan... akak masa dpt cam nak lompat bintang jer

    rtp farra arisha:
    segala pujian saya kembalikan pada Allah...

    ReplyDelete
  15. mamaacha:
    bestnya dpt pluang soping sendiri kat sana

    ada mokhtar:
    hehhee...
    kena tempah la jwbnya yer...

    ziha:
    mekasih ziha...
    segala pujian kita kembalikan pada Allah...

    hani syahani;
    waduhhhhhhh... jgn jeles dong! :p

    ReplyDelete
  16. kak ina,so sweet....luv it...

    ReplyDelete
  17. cantiknya abaya yang ina pakai neh..nak kirim jugak dua pasangg bulehh..:)

    tapikan hakak tengok semua jubah yang ko pakai cantik lah dik *gambar kat belog neh lah bukan semua yg ader dlm lelari ko..hehe*

    hakak dah selak belog kau dari mula kau menulis sampai ke hari ini.Seronok baca belog Ina dan banyak membuka mata dan menginsafkan hakak.Thanks dear..!!

    ReplyDelete
  18. Saya berkenan kt corak pada dinding tu..tu wall sticker ke? beli kt mana ye?

    ReplyDelete