Friday, November 18, 2011

2 BITCH at the BEACH!!!

Sementara mood bergoblog masih kedaung...
kite wak entry2 ringkas takder motif...
tanpa pendahuluan... tanpa isi2 penting... juga tanpa kesimpulan.
kalo wak karangan, confirm E dlm tangan.
sila jgn contohi yer adik2...

masih lagi dalam mode suka giler ngan Quote semalam:
A friend would lend you her umbrella in the rain... 
But a BESTFRIEND would take yours and say "RUN BITCH RUN!"

jakun sungguh kan... biar2, aku mmg pompuan kampung jakun yg baru nak blaja quote2 omputih ni. biasalah... org makan budu buat budu cam sos ni mana pandai nak berperibahasa dlm bahasa omputih. peribahasa melayu pon nanges Karam Singh baca! :p

office mate aku kat sbelah meja ni tak fhm ngan quote ni rupanya... patutlah dari semalam duk termenung tgk entry semalam tu. rupanya tak faham... ololooooo... tomei2...
ibaratnya gini lah... kawan yang baik ko bebas nak kutuk2 dia... takder makna nak susah2 jaga hati sebab kawan ko tahu ko syg dia! setakat 'BITCH' tu ibarat panggilan manja yg sgt comel! :p

2 BITCH at the BEACH! hahahahhaaa...
Oyeahhhh, i am HAPPY being your BITCH Bang Rumet!


Ehhhhhhhhhhhh... tak sangka berjaya buat entry boleh tahan panjang dlm kata mood bergoblog kedaung! klep klep utk Cik Kaki... :p


11 comments:

  1. cik kaki ngan osmate lari kena kejar ke mengejar?? hahaha

    ReplyDelete
  2. betul tu ina, kutuk camner pun contoh en faizal tu dia xkisah sebab dia tau kita sayang sangat2 kat dia....xkemana pergi....ehhehe

    ReplyDelete
  3. ayokkklari ombak senja...huhuhu teringat lak chalet langkawi..eh tetiba

    ReplyDelete
  4. mula2 aku igt pic aku..rupanya pic InaAchik daa...:P

    ReplyDelete
  5. betul tu ina..D pernah lh post...u r gediks..kat Fb kawan..Dia ok jek..tak respon menda..entah mcmana, ada sorg akak ni sound dan maki2 D..dia kate D mengapa kwn D tu..D tak sedar dirilah..tak pergi sekolah lah.. Padahal, kalau diikutkan. D ngan kawan D saling membahasakan diri dgn.."girls..lets go gedik2 kat pantai.."

    ReplyDelete
  6. nyanyi cam syanie ngan apek tak kat tepi pantai tue?? :P

    ReplyDelete
  7. eh, byk tu isik penting dan pendahuluan serta kesimpulannye! kompom A, tade nak E...heheheh

    ReplyDelete
  8. nowadays nak cari friends senang.. but BESTFRIENDS yang agak susah..

    ReplyDelete