Wednesday, November 23, 2011

20.11.2011 = Date cantik yang menggembirakan!!!

Ngedate secara jemaah bersama Mat Ali's gang...

6 orang dlm sebuah kereta adalah sgt sardin! tiap kali jumpa bonggol, memasik tahan nafas dalam2! hehehehee... chop, kesian ngan driver nampak jari 2 putung dan kesian jugak kat penumpang belakang driver sebab nampak sebijik mata dan lobang hidung sebelah jer! paling interframe adalah co-pilot! seb baik ensem! *puiiiii~~~

destinasi tujuan: WANGSA WALK. Mall serba ada yg paling dekat.

Sesampai, carik tiket movie dulu! kemudian memBOWLING di WangsaBOWL.

 warna2 ceria menghiasi hari sengal kami...

 Yang dua dari kiri hanya pemerhati bebas. tak nak main. ngaku kalah sebelum bertarung! :p
makanya game adalah antara pasangan pengan baru lawan pengantin lama. kite tgk sape yg 'power'! muakakkakakaaa~~

 pengantin baru yg gaya cam juara tapi hakikatnya dapat no 2 dari belakang! hehehee...

 ni baru juara sebenar! hero saya memang hebak! :)

 longkang sudahhhhhhhhhh~~~ hehehehhee...

jaguh longkang! :D

 dan keputusan rasminya... cantik ikut turutan dari bawah... :)

Yea... pasangan pengantin lama yang menang! kami POWERRRRRRR!!! :p

Then, masa untuk riangkan lemak. :)

2 hari turut2 memenyet...

say peace to kamera... SORRY, tak kuasa nak layan! :p

dah jadi pujaan hati smua org! :)

Pas makan, jenjalan ronda MALL cam orang tak pernah masuk mall! heheee...

ni lah perkara taktahukepalaekor di hari tersebut. jln tanpa hala tuju then masuk kedai belek2 brg then kluar... mmg sakai abes! wei, dah lama x wak keje gini weh!!! :))
#achik cuba mengelat ngan menjauhkan diri dr ahli rombongan dan berjaya snap scene ini... :) 

kerja bodoh lagi... tapi suka jer! :)

KIDS? TEEN??? Boleh blahhhhh~~~ 

 Kesian sungguh 'kawan' adik achik ni... pening lalat dgr kami sembang bahasa ibunda na na teganung kiterrrr. memang jadi mangsa buli la... :p

pastu lelepak minum2 kat kedai yang sangat comel.

Movie time! HAPPY FEET 2 best! dalam klakar2, sempat jugak aku nanges bila scene Eric nyanyi utk bapak dia sebab anjing laut tua yg lupa diri tu skejap. eh, malas la nak jadi pengulas tak bertauliah ni. gi beli tiket then tgk sendiri! ;)

Tutup hari yang sengal dengan gembirakan lemak!



Kesimpulan: Melalui hari2 sengal yang menggembirakan! sesungguhnya bersama family adalah terbaik kerana mereka menerima kita apa adanya dan kamu bebas berlawak bangang tanpa sakit kepala mikirkan... "kang ader yg terasa ni..." ;))
Saaaaaaaaayang kaum kerabat saya banyak2! tiada istilah ipar duai sebab bagi saya mereka semua adik beradik saya...




12 comments:

  1. sonok kan kuar dgn yg sekepala...
    lama jugak tak buat benda2 sengal nih.

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa citer pinggu tuh....kalo bawak sofia g nonton nie.....bestni..
    tp, buleh betahan ka abudak tuh dlm gelap satg...buat dia tawaf satu panggung tuh jahanam duit ibu,,,ekkekekke

    cutelaa kamooo

    ReplyDelete
  3. Alamak...gambar last tu mcm nk bg hint jerk..."yeyeyeye wa ade hutang sate ngan lu..." hahahahahahahah

    ReplyDelete
  4. wah!kehepian menyerlah!! :)
    tengok picca satey terbau-bau!!

    ReplyDelete
  5. dah lama ko tak wat entry panjang menjela.. terhibur aku :)

    ReplyDelete
  6. adei...bila tengok sate,terliur aku!

    ReplyDelete
  7. kena pulak ipar duai sme lebih kurang sebaya dan sekepala.mmg best.oowww ayam penyet..bila sekali rasa mmg jd ketagih.pekata ko blajar buat pastu tepek kat blog respi ko :)

    ReplyDelete
  8. aku suke boling tp klw ngan amrul mmg xdapek la sebab dia xsuke hehe
    so aku bole memboling ngan kwn2 je..

    ReplyDelete
  9. Sakan ko ek nok...
    Jeles haku..Hehehe~

    ReplyDelete
  10. betul2 kak ina.. iparduai adalah adik beradik kito.....

    ReplyDelete