Thursday, June 30, 2011

Tetiba nak berfan page segala la pulak... hebat sangat ker?!

 Sticky Mode
*entry ni akan duk tergantung kat atas utk seberapa ketika yg x dpt dipastikan*


hahahhaaaa... hahahhahahaa... haahahahhahaaaarunsalimbachik.... hahahaaa~~~
sebelum orang gelakkan aku, baik aku gelakkan diri sendiri dulu.
semalam la... takde keje... kodeh2 fesbuk then boleh plak TERcreate fan page ko. sila notis ngan word TER yer... maknanya, tanpa nawaitu oke... :p

dah alang2 terlanjur tu, biarlah... takkan nak wak2 TERdelete pulak kan... pastu pikir, ada baik jugak kot. boleh la reader2 yang bukan dari blogger tinggal jejak kalo nak tanya paper & tahu apa entry terkini...  *ada kerrrrrrrrrrrrrrrr??? :p tetiba rasa POYO la plak!!!

aku try letak butang LIKE kat sidebar tapi cam tak baper nak jadi la... belasah la labu... mak ni nak kata  BUTA IT tak la jugak... RABUN jerk... hehehheeee...

makanya... sape2 rasa nak LIKE Fan Page Blog KAKISUKABERJALAN, boleh LIKE SINI tanpa segan mahupun silu. kalo agak2 rasa segan tu, tutup kat segan tu. tapi kalo sambutan tak bape nak meriah, aku kuburkan jer fan page tu tanpa nisan. ;)


16 comments:

  1. mmg rmi blogger dh wt..ingt artis je ke ada fanpage..blogger pn bole kn..hehehe

    ReplyDelete
  2. tu la.. x menjadi sangat yg button like kat blog tu.. godek lagi nok sampai jadi.. nnti mak msg tya cane nak buat sbb mak dari dulu ngidam nak buat.. ala nok, ada je yg like tu nnti.. jgn lupa betulkan button tu taw..

    ReplyDelete
  3. wahhh siap ado FAN page ye... aci je , ingt artis je bley

    ReplyDelete
  4. fu yooo..da makin maju blog ko nok...

    ReplyDelete
  5. leh le like lepas ni...like like like...jack sapparow...jgn lupa like ye..hehehe

    ReplyDelete
  6. cik kaki.. aku kena tggu rehat time ler baru leh aku tekan like like kat page ko tuh... ye laa.. time2 gini FB kena block daa.. leh ber blogspot ajerk..

    ReplyDelete
  7. perghh ko nok...kalah retis dah ni gelemer...aku sokong nok..sng aku nk tanye ko pape nnti... :)

    ReplyDelete
  8. no big deal......like skrg...=)

    ReplyDelete
  9. aku pernah buat nok..syok sendiri,...haram jadi nok...cida buatkan...pastu terus sonyap bajet tak glamer beb

    ReplyDelete
  10. cik kaki..
    sy tag cik kaki utk join contest ni..

    http://pikalurve.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-kaca-mata.html

    join jgn tak join ye :)

    ReplyDelete