Friday, November 16, 2012

Tudung baru di tahun baru :)



Keinginan yang terpendam...
akhirnya ter-realisasi di 1 Muharam 1434 Hijrah.
bila pertama kali disarung... berdiri kaku aku di depan cermin.
oh~ kelihatan sgt ustazah!
jika ini mendidik diri jadi lebih baik. biarlah! :)

tenang. 'sejuk'. oh~ rasa sgt2 harmoni 

suami kata, boleh tempah 5 terus lepas ni... ;)

#terima kasih sahabat atas hadiah tudung 'bulat' ni... BIG HUGS!



salam Maal Hijrah kesayangan sekalian...
semoga tahun baru ini adalah satu permulaan yang baik untuk kita jadi lebih baik...




12 comments:

  1. Semalam terserempak ina dan achik 1st time in real kat Ikea. Nk tegur rasa malu, just follow dari blkg...mcm kejar selebriti plak..

    ReplyDelete
  2. silent reader.
    sampai hati sombong ngan kite tau... lenkali tegur la. jerit; cik kaki. hehehee...
    semalam 7 jam kite kat IKEA. hehehee

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.
    tahniah ukhti.
    semoga saya juga punya kekuatan seperti itu.

    ReplyDelete
  4. fuiiiyoh!! nape cantik sgt ni!! sejuk mata kite nih!!! :))

    ReplyDelete
  5. 7 jam?? aduss..semalam memang havoc kat situ.

    ReplyDelete
  6. alhmdulillah..moga terus diberikan kekuatan oleh-Nya utk terus istiqamah..
    Dulu pn sya pkai tdg mcm tu..
    Tp 8thn tdg tu tsimpan rapi dlm almari...
    Msih blum ada kekuatan lg...

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar..!!!apa kekuatan mbawa ke jln ni kak..!!!bantu saya kak..!!!

    ReplyDelete
  8. sy juga ingin berhijrah kpd yg lebih baik.sblm ni pakai tudung,men silang2 ja,pakai baju besar,tp lengan pendek,pakai suar panjang,tp boot cut,of kos la ketat kat peha.nampak kaki..hmm...nk berubah kpada yg sebetulnya.melabuhkan tudung,memanjang lengan baju,melonggarkan seluar..nak melabuh baju hingga ke lutut lak..sblm ni bwh punggung ja...doakan sy berjaya..In Sha Allah...sy ingin berubah!!

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah! sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete