Thursday, November 4, 2010

4th day ~ Bye bye Bandung... :(

kami pulang ke Malaysia pada hari ke4, pukul 12 tgh hari... harus di Bandara pada pukul 10.30 pagi. 

jadi, sebelum ke bandara (= airport) pagi tu kami sempat ke Prima Rasa untuk beli brownies & cookies untuk dibawa pulang as buah tangan buat keluarga...
kenapa Prima Rasa? kenapa tak Kartika Sari?
mengikut pak supir, kalau mengikut mereka, mereka lagi prefer Prima Rasa dari Kartika Sari. ikut rating diorang, Prima Rasa dulu baru Kartika Sari... so, kita ikut rating sana lah... ;)

kat sini aku beli beberapa kotak 'Bagelan', brownies kukus & kekacang untuk family & sendiri. 'Bagelan' ni macam roti perancis pastu ader cheese dan ditoast. sedap giler... kalau ke sana, cubala...

then pak supir sempat bawak kami ke jalan apa ntah, ahli rombongan nak beli jamu... :)
sempat la shopping lagi kat situ... 



kemudian bergegas ke Bandara Hussein Sasteranegara...
tak boleh lewat, luggage perlu perhatian besar...
kena pandai handle supaya tak terlebih muatan dan dikenakan extra charge... ;p


see... masa pergi, 4 orang = 3 bag je...
pulangnya??? 

my ahli rombongan untuk trip 'Bershopping di Bandar Bandung adalah Heaven'. 
WE REALLY HAVE FUN... thank u guys...


bye2 bumi Bandung...
aku pasti ke sini lagi... 
untuk 2nd trip dan seterusnya...

14 comments:

  1. harus ada kali kedua nok...sebab bandong adalah heaven tuk soping..xrugi pegi..tapi rugi kalau xpegi..hehehehhe

    ReplyDelete
  2. mak aiii..
    bwk balik berkotak =p...
    puas bersopeng kt sana kn..

    ReplyDelete
  3. slalu p skkit beg..blk sure double triple:-p bila aku nk smp bandung ni

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kan dah kata.. balik konpem double triple beg nye... mekchu dpt apa?? ehem ehem..

    ReplyDelete
  5. aku tengah bodek2 encik cinta utk honeymoon ke sini..aci x???

    ReplyDelete
  6. yahhh~~ berkotak2 jak soping..hahaha..heaven!

    ReplyDelete
  7. nok nnt ko tayang prima rasa nya brownies..selalu rasa kartika sari jek

    ReplyDelete
  8. iryani:
    x puas... kena gi lg...

    ReplyDelete
  9. mama tisya:
    hanimun thn dpn gi la nok...

    ReplyDelete
  10. mekchu:
    dpt tgk gambar la... kih3

    ReplyDelete
  11. makdara terdiva:
    sgt aciiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  12. mimy:
    dh selamat jd suspended solid nok...

    ReplyDelete