Wednesday, November 3, 2010

3rd day Bandung Travel Itinerary

  • seperti biasa... bgn seawal 6.30 pagi waktu sana... pukul 7:30 pagi bersiap sedia tercongok kat restoran hotel untuk buffet breakfast... bagusnya, hidangan berbeda dgn yg semalam... gud2... i loike... banyak pilihan dan variasi. tapi kata pagi... makan byk mana la sangat kan... perut tak sempat warming up lagi... hu3~

    sarapan streotype di hotel...

    hanya di hotel di Indon...


    suka dgn bunga segar hiasi meja makan... menaikkan semangat makan... ;p

    nak bergambar... nak bergedik... masa ni jer yer...
    karang dah start shopping, camerawoman lupa dirik... hehehee...

    • kul 8.30 pagi ke Pasar Traditional. Jub @ ketua rombongan ada barang nak beli...



    • pukul 9:20 pagi kami bertolak ke Rumah Mode. pukul 9:50 pagi sampai sana. mean perjalanan dari town nak ke Rumah Mode amik masa dalam 30 minit. takde jam sebab out of peak hour. lagi pon kami pergi kan weekdays... cuba kalao weekend, telan asap kekdahnya! kat Rumah Mode lama sket... sebab... SHOPPING adalah BEST! ;p



    • dalam pukul 12.20 tengah hari kami gerak ke Kampung Daun. bout 30 minute from Rumah Mode. 

    • pukul 2.30pm gerak ke kota bandung balik... misi menjelajah FO plak... start dgn The Secret > Terminal tas (beli back pack yg sgt best dgn harga yg sgt ganteng! :)) > The Heritage > The Summit  > For Men > Stamp > ah byk la FO yg nyinggah sampai lupa nak list nama2nya... misi terhenti after semua FO dah tarik pintu dan smp sales girl siap wak muka bila kitorang x reti2 nak keluar... hahhahaa~



    ni ajer gambar2 yg ade dalam misi menjelajah FO... camerawoman letak jawatan n simpan kamera dlm bag... takut tumpuan terhadap xtvt bershopping tergugat... ;p

      14 comments:

      1. kalu smpi sana, mesti pegi rumah mode kn =p..

        ReplyDelete
      2. kalu pegi rumah mode kat depan tue harus posing...bukti sampai rumah mode...
        FO diorang best gila kan..xmacam kat malaysia nyer tempat soping..cantik gila...

        ReplyDelete
      3. tetibe rasa nk g bandung....
        virus apakah ini??

        ReplyDelete
      4. byk tmpt ko pegi kan....sgt2 besttt...

        ReplyDelete
      5. This comment has been removed by the author.

        ReplyDelete
      6. xtau nk komen ape..sbb terlampau..terlampau jealous...

        ReplyDelete
      7. 4d3n pun sempat nak bersoping eh. macamano ni. ambo nanti pergi 3d2n jer. uwaaaa....

        ReplyDelete
      8. weehhoooo~~~ ktk buat kmk makin nk pg bandung soping...huhuhuhu..
        HARUS KMK PG TOK NXT YEAR!hehehe..=p

        ReplyDelete
      9. wah2 sakan bershopping ek! heheheh best2!!

        ReplyDelete
      10. sue:
        jenjalan mmg la best... :)

        iryani:
        wajib tu kak!

        pepel:
        mmg pon. kalo kat mesia, kalo ade pon jawabnya x mampu la nok...

        cikbedah:
        ini virus baik punyerrrrrrrrrr

        zura@iwan:
        x byk sbenarnya...
        sebab mmg 4d3n x cukup!

        rina:
        kalu 3d2n jwbnya mmg X CUKUP!!!

        FLO:
        pegi jgn x pegi. start ngumpul dr skrg!

        ~zaa~
        xderla sakan mana...

        ReplyDelete
      11. best~!!!
        bile la dpt gi bandung..
        asyik gi jogjakarta aje..huhu~
        sis ina amik pakej ke gi sendri?

        ReplyDelete
      12. khumaera:
        akak gi sendiri bersama teman2... :)

        ReplyDelete