Wednesday, March 30, 2011

Tutorial camana nak create PAGE TAB kat blog

selepas launcing MYLOOKBOOK sendiri semalam... punyer ramai duk request suh wak tutorial camana nak create PAGE TAB tu...

nak jugak cam ni yer???
ololooooo... comel2...


weeeeeeeeeiiiiiiiiiii... korang tau tak semalam aku pon hegeh2 cam penagih duk follow step tutorial org lain nak boleh ke buat bendalah ni... pastu korang nak suh aku wak tutorial plak? sah, dapat ajaran sesat la korang!!! hahahhahaaaaa...

TAPIIIIIIIIII... ade TAPIIIIIII yer kengkawan...
jangan risau jangan gundah... cik kaki ada penyelesaiannya...
korang gi jenguk TUTORIAL Macamane nak create page tab kat blog ni kat BLOG CIK KHUMAERA ~ ops dia dah PUAN sebenarnya... :p  aku semalam refer sini jer...  siap ade ADVANCE TUTORIAL lagi untuk edit tulisan n background PAGE TAB tu [KLIK SINI]...  saaaaaaaaayang MAERA :)


SELAMAT MENCUBAAAAAAAAAAAAAAAAA rakan-rakan selemau mak... :)

12 comments:

  1. wow..sis..siap ade lookbook..comey2..thanks sb sudi try tutorial maera =)

    ReplyDelete
  2. owh.. leh di guna pakai gak nie! thanks ngek!

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhh ADA LOOKBOOK.. NICE akak.. cantek2 lak tue.. tapi wina tak leh ar wat loookbook.. no style ekekeke..

    PUAN MAERA tu mmg besh kan.. macam2 tutorial dia ada.. mmg dia MISS LIBRARY toi.. ekekke MAERA dear jgn marah erk.. ekekke

    ReplyDelete
  4. khumaera:
    akak la patut say thanks to maera...

    ReplyDelete
  5. neena:
    per lagi jeng, meh wak jugak! hehehe

    ReplyDelete
  6. lady xoxo:
    yer ler tu...
    miss library yg punyer blog like LIBRARY jugak. hehehe

    ReplyDelete
  7. cekgoo! saya nak praktik yg ni pulak..tengkiu ;)

    ReplyDelete
  8. sigmazetaz:
    silakan...
    nanti cekgoo bagi penilaian hasil tugasan kammo...

    ReplyDelete