Tuesday, March 15, 2011

bukan BISNES... tapi saja SUKA2

kata ganti nama mewakili CIK KAKI hari ini adalah SAYA...
tetiba feeling comel cakap saya saya... hehehehee... getik kan?!
welllllllllllllll... u know cik kaki is mmg GETIK! ;p

saya suka melukis... tak caya, tanya achik...
byk lukisan n kad2 cinta yg saya buat sendiri kat dia...
kalo bosan2 dgr kuliah or ceramah wutever... pon saya lukis2 conteng2 kat buku...
tp skrg per kelas main conteng2 buku kan... 
skrg semuanya pakai komputer...
nak lukis pon kat komputer k...
kalo x, rasa diri sgt retro...

bila dah milineum, hobi saya masih sama...
cuma ikut arus masa, saya lebih suka edit gambar @ lukis pakai photoscape.
(photoshop x mesra alam! sakit otak saya follow tutorial!)

ni hasil saya membuang masa kala
stress...
bosan...
sakit hati...
n hilangkan boring tunggu MR SUPIR kehormat... :)




and...


untuk Lady XOXO yg manis...
yg ni saya just tambah tulisan n graffic2 bodoh tu jer...
header asal XOXO ni, Kak Limah gojes yg buatkan...


hope korang suka...
kalo suka, leh wak as header blog...
tapi kalo x suka pon taral hal... no heart feeling nyer...

21 comments:

  1. sentap !!!!!

    tuk saye xde...huhuhu...:((

    ReplyDelete
  2. shu sinju:
    sebab saya tgk awk dah ader HEADER yg cantik!

    ReplyDelete
  3. nak jugak..nak jugak...xkira...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. shu sinju:
    sila blanje saya NANDOS!
    TITIN dah nk blanje saya kek daim...
    dgn kammo, saya nk demand sket! hahahahahahaaa...

    ReplyDelete
  5. ok..ok..weekend ni kite belanja awak...hehehe...

    tapi, sentap jugak..sebab awak lupe kite...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. penuh komen taw...xmo komen la..nak sentap jugak...shu jom kita sentap secara berjemaah....

    ReplyDelete
  7. wah nape aku tak tau ko ada bakat terpendam ni nok?

    pssttt smalam sy mimpi kamu..
    tapi x igt jalan citer cmner..yg pasti kamu ada dalam watak tu hahaha..

    ReplyDelete
  8. cheq punye mmg cntik, nokkk...

    pandai ko pilih gambo tuuu....

    aku tak sentap..tp, aku sukaaaa....

    kek DAIM ye, sabtu niii...arap2la dah ada....kalo tak, kempunan aku....

    ReplyDelete
  9. iena ...aku nak jugak..buatkan aku....pls pls kamu jgn nakal...ini serius kata wonderpet...tolong kami bantu kami

    ReplyDelete
  10. mcm dh nak kena tuke header...header dlu dh lawa..nk up lg...kan kan kan...*hutang header dlu xbayar2 lg...kuang2x

    ReplyDelete
  11. Buatkan dekat mak nok! suka mak dengn header sengal kaseh zone tu. buatkan mak satu. byr pun xpe nok! :)

    ReplyDelete
  12. utk sy pls.. sesungguhnya sy buta IT.. hahaha betul nie.. :)

    Ur silent reader

    ReplyDelete
  13. aku mmg outttttttt bab2 ni.ahaha..nok..aku takde header lg nok...amacam..???

    ReplyDelete
  14. darllll....u kene buatkan i header okay....i pnye cnfirm tak cantik

    ReplyDelete
  15. Ina~ wat kan header utk aku gak, aku ni buta IT, tak reti mende alah nih, tolong laaaa....hehehehe...takpela, ko bz kan...kalo terdesak, aku cari ko je lah!huhu...

    ReplyDelete
  16. utk kaseh tu comel la...hahah funny jugak..

    ReplyDelete
  17. sorry beb..lambat komenn.. aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangattt2... tenkiuuu bebeh..sayang ko ketat2... Eri-chan..comel kann ina buat...

    ReplyDelete