Wednesday, March 23, 2011

dari SUKA2 jadi BISNES sudah.... :)


Kesinambungan dari entry bukan BISNES tapi SUKA2 tu...
ada kawan berani mati nak upah aku wak header untuk dia...
hmmmmm... sekarang dari SUKA2 jadi BISNES sudah...
masyuk2... leh wak part time untuk tambah wang tabungan nuffnang untuk beli MAC! ;p


k, ni hasil jualan saya yang pertama...
permintaan Wan Hafisah untuk blognya @http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/

pompuan ni sgt sengal oke... suh aku buat tapi hampeh tak bagi paper kriteria pon...
dia just cakap dia nak kartun2 n nampak santai2...
seb baik aku kenal ngan manusia bernama Wan Hafisah ni! tau la sedikit sebanyak pasal life dia... so, aku men belasah jer la... seb baik empunya diri suka!



harga? mak amik memurah jer... sebab bukan pandai mana pon kekdahnya nok oi...
simple2 bolehla...  RM10 jer... ;) ker mahal tu???

30 comments:

  1. uiiiii....mahal tu..... ehehehe...gurau jer... nak jugak..tapi nak free....:p

    ReplyDelete
  2. cantik okayyyyyyyyyyyy...next time aku dah boring ngan header aku..aku beli ngan ko lagi eh nokk.tapi yg ko bagi baru2 ni tu free kans..wakakaka :P

    p/s: aku tak reti la nak pasang kat blog aku..sbb tu sampai la yg member lain bg pun aku tak pasang lagi

    ReplyDelete
  3. nak tempah jugak boleh?tapi klau nk letak gambar kite sniri camne?

    ReplyDelete
  4. Wah suka nokkk!!

    tetiba aku ada kat sini..

    tapi mmg mabeles laaaa header tuh..
    aku tgh promote nokk!!

    ReplyDelete
  5. okeh la tu nok!

    bakat terendam dah jadi tertimbul..

    caiyok2!

    ReplyDelete
  6. caiyookkkk..simple mimple... janji customer suka...10 hengget tak mahal la.. becoz kos letrik lg hahhaaahha

    ReplyDelete
  7. cayalah...bisnes masyuk jangan lupa kengkawan sengal2 yang lain nok....baru bertambah murah rezeki ko pas nie..lalalalalalaalala

    ReplyDelete
  8. tahniah2....biz bleh masyuk ni...hehe....

    ReplyDelete
  9. chanteekkk aa...ok la tu prize nye...

    ReplyDelete
  10. isk xmahal la.. ok la tu.. so akak jd next customer bolehh.. ngehehehhe....
    *serious nihh...

    ReplyDelete
  11. idea mahal beb. okla harga kau tu...sengal2 kau berbakat jugak...terharu aku..ecececece..

    ReplyDelete
  12. pas ni buat kan aku nyer lak..aku bayo kat umah ko..tajuk pompuan gemox mungkinkah akan kuwus lepas bersalin bersama suami yg rock dan anak kecil yg bakal kuar...hahahah ade imiginasi nak wat ape tak nok???

    ReplyDelete
  13. wahh, kemain dh jd bisnes lak, masyuuuukkkkk :P

    ReplyDelete
  14. shu:
    kalo FREE bila nak bleh beli MAC ni nok... hehehee

    kaseh:
    nak suh pasang header pon 10 henggetttt... wah, mata duitan mak ni nok?! hahahahaa

    mummy 2k:
    bolehhhhh... cik kaki selesai semua! kih3...

    ReplyDelete
  15. wan hafisah:
    siap nak pomot ker?
    masyukkkkkkkkkkk... cpt penuh duit tabung ni nok!

    makdara terdiva:
    rendam lama2 karang kembung nok! hehehe

    joijoi80:
    ha ah kan... lps duit wak bayar bil letrik jadi la yer...

    ReplyDelete
  16. pepel:
    sila tempah satu sbg support bisnes kawan nok... kata gang kan... hahahhaa

    ReplyDelete
  17. zuraiwan:
    kekkekee... amin kan doa ko!

    sue*mamaid:
    x mencekik kan...

    iryani:
    serius ker ni kak?
    boley2... sila bg detail jika mahu.

    ReplyDelete
  18. gieyana:
    mekasih nok...

    eri-chan:
    ko pahal nk terharu bagai neh...

    aireen:
    imiginasi tu sampai... nak terjemah tu cuak aku nok! hahahhaa...

    sara:
    sajer suka2... dari suka2 kalo leh tambah uwang kecik apa salahnya yer... :)

    ReplyDelete
  19. haii ina.. lam tak singgah sini... suka kaki yg suka berjalan :P

    ReplyDelete
  20. etiey erwan:
    heyyyyyyy... thak u awakkkkkk... :)

    ReplyDelete
  21. ha'ah serious nie... tp akak pon tak tau nk yg camner.... kena kasi gambar ekk??? anway nie email akak.. apa2 nnt email ekk
    nur.iryani@gmail.com

    ReplyDelete
  22. iryani:
    kak, check ur gmail! :)

    ReplyDelete
  23. nak ajak join contest gaya & fesyen ni..

    http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/02/contest-gaya-fesyen.html

    jom2 !! :)

    ReplyDelete
  24. nak jugak header baru...tp nanti..hihi

    ReplyDelete
  25. suke..suke..teringin nak ade header yg macam tu..terserlah character diri

    rm10..ok le tu...

    ReplyDelete
  26. faiez:
    kite tunggu selepas ader gambar cantik as header k...

    bila ku kata cinta:
    btol3... :)

    ReplyDelete
  27. vavavavaaaa.. my ngekk dah wak business yer!! bravO! bravO my gorjes ngokngek!! keep it up yeaa! ;)

    ReplyDelete
  28. neena:
    sebab nak beli MAC kasik cantik cam ko lah ni.. hahahaa

    ReplyDelete