Friday, February 11, 2011

MALI'S CORNER Char Koay Teow.

esok lusa cuti...
eleh, kenal sgt ngan korang ni... asal cuti sah carik port melantak kan?
eh, kasar erk bahasa???
ala... standard bahasa pasar jerla tu... kalo sentimental sgt, gi duk hutan gih... ;p
wut everrrrrrrrrrrrrrr~

dalam kasar2 bahasa berbahasa, aku tetap nak share ngan korang port meriangkan lemak.
puas mencekik nasi... apa kata pekena char koay teow plak.
sedap wooooooooooooooo~
tak nyesal aku menerjah MALI'S CORNER Char Koay Teow.


kami pergi MALI'S CORNER dekat dengan Uptown Danau Kota.

Koay Teow Special. banyak binatang dalam tu! sukaaaaaaaaaa~

pemakan tegar pertama...

pemakan tegar kedua... ;)

pemakan tegar pertama adalah pemakan yang rakus! 

makan sampai licin sebab SANGAT SEDAP!
ker sebab kebulur??? ;p 
tak tak... mmg sedap!!!

tapi satu jer yang tak best, 100% self service.
kena beratur oke... air pon kena hangkut sendiri... tu jer yg tak bestnya...

23 comments:

  1. kecur air liur sy tgk char kuey teow ni...hu3

    ReplyDelete
  2. terus buat perut aku bershuffle mintak di isi..

    ReplyDelete
  3. aritu masa duk kat tmn melati selalu lepak kat mali corner mkn nasi lemak kt gerai lama dia tu kat taj kolej...
    sedap kan...

    ReplyDelete
  4. amboi achik sampai tebeliak mata tgk kue tiaw...suke ek..???nok...ko telan la skali kepala udang tu nok..

    ReplyDelete
  5. sedap nyeeeeee...............

    terliur aku tgk.....

    ReplyDelete
  6. kalu m'chekik aku pon sukaaaa..haha

    ReplyDelete
  7. beb..dia dah ada kedai cantik cam nie ke??? ooo memang char keow tiow dia terbaik...

    ReplyDelete
  8. perghh bang mali ni dah buka restaurant besau plak yer...ehehe sebelum ni rasanya pernah makan kat taman bunga raya punya jek

    ReplyDelete
  9. dia soh selfservice, biar exercise ckit, kurengkan lemak2 tu....hehehehe

    ReplyDelete
  10. pergh lam tak pekena char kue teow...kecur liur beb....dah la tgh lapo ni..haishh..

    ReplyDelete
  11. ooo penah pi dah kat sini.. memang sedap!

    ReplyDelete
  12. heee
    1 of my peberet port mkn CKT
    slalu pegi kat taman bunga raya tu
    malis yg buruk tu hahaha
    skang dah maju sket ada kedai cantek..
    tp lg suke g kat kedai buruk tu kat kolej tar tu kekekek
    terbaekk
    lg satu suka makan kt nz kat affin tu BM CKT pon terbaeekkk

    ReplyDelete
  13. kuetiau mali's corner my favvy tooo ... cedap..

    ReplyDelete
  14. moh dtg blog teman...teman ada ngetag kamu join contest Gaya Bersama Henpone....

    ReplyDelete
  15. tq achik, jadi model xrasmi GGMSB...

    ReplyDelete
  16. mrs engineer:
    per lagi... terjah la mak yung... ;)

    makdara terdiva:
    aku join shuffle skali. :)

    lyn azlina:
    mmg sedap!

    ReplyDelete
  17. ratusiput:
    kalo telan kepala nmpk sgt pelahap nok oi!

    miyoko:
    dtg KL, kite terjah erk...

    zura@iwan:
    yea, suka ade gang mencekik!

    ReplyDelete
  18. pepel:
    ha ah... yg lama pon ader lg

    bitt:
    kat bunga raya still ader lagi jugak...

    mamasyaza:
    tu la pasal! ;)

    ReplyDelete
  19. kaseh:
    per lagi nok... terjah la...

    syeeda:
    btol!

    nana:
    masa kat yg buruk dulu kite rase xder la sesedap yg skrg ni...

    deqna:
    ramai nya peminat MALI'S

    ReplyDelete
  20. ninid :
    ok, baiklah!

    pisah:
    jom pekena nok!

    pojie:
    hahahhaa... x perasan dia pakai GGSB. hhehehe

    aujinz:
    bukan pindah... tambah branch beb

    ReplyDelete
  21. tetiba rasa nak makan kuey tiow lak..adeh..ina..ko menggoda aku la..

    ReplyDelete