Wednesday, February 23, 2011

FAKTA @ AUTA | Kesan LOVE BITE |

tak kenal LOVE BITE?!
meh sini aku PANG sebijik!
berlagak suci kunun! hahahaha... 

LOVE BITE = GIGITAN CINTA 
tau?! 

APA yang nak dibanggakan dengan LOVE BITE ni???
kunun sebagai tanda ANDA HEBAT DI RANJANG?!
ops... cam blog lucah la plak tulis word ranjang bagai neh! xmo2... mak insap neh!

ni mak share tentang KESAN LOVE BITE
sumber: FACEBOOK.


#####################################################################



Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.

Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok.

#####################################################################

BESEDERHANALAH ANDA 
DALAM SEGALA SEGI...
even dalam kegiatan HALAL suami isteri... hik3...

21 comments:

  1. ngerinyaaa tgk ..

    ganas sangat tu ahahha

    ReplyDelete
  2. takut r nk geget pasni.. kena cari lokasi yg x berapa bahaya la klu gitu.. hahahahahahaha

    ReplyDelete
  3. fulamak, aku suka entry nih..ngeh2..gatalnya aku..

    ReplyDelete
  4. hahahaha..saya baru nak mengaku tak tau apa tu love bite...:p

    ReplyDelete
  5. hah...tatutnya...bahaya juga love bite ni.insaflah pasni...takpun tempek sponge lah kat leher bebanyak. spy apa yg digigit tak kene sampai pembuluh darah.heheh

    ReplyDelete
  6. skang dah mcm trend suka tayang2 love bite ni.. nak tgk pun malu.. tp dorang sikit pun tak de perasaan.. ada brooch (besar sebijik) & ada rantai (kecik & banyak2).. 2-2 pun mekchu tak sapot.. i clean & clear.. sendiri tau suda...

    ReplyDelete
  7. kt puan 'kaki ku suka berjalan' ade byk ke map nieh??ehehehehehehe

    ReplyDelete
  8. ahahah...buat kecik2 satu dua ok la sbg pemanis bg yg halal.takyahla buat cm rantai segala...ehehe...

    ReplyDelete
  9. hahahaha... tadi baru je berpura-pura tak nampak love bite ni pada leher someone..

    ReplyDelete
  10. nok..
    kawan mak mmg slalu ada kt leher dia..bini dia yg wat..xnak bg laki dia gatai2 ngan org lain..
    tu tanda laki dia sudah dipunyai huhu..
    xpaham2..

    ReplyDelete
  11. wohoooo.. x trend ah love bite neh! hehehehehe

    ReplyDelete
  12. tak reti wat..

    tolong ajar bole....

    ReplyDelete
  13. ok ngeri. jilat cukup. (x pernah buat..cakap je pandai ok...aku mmg suci..)

    ReplyDelete
  14. kami selalu bersederhana... hahahaha tak pernah kantai ada bite2 kat leher nie.. koser... hehehe

    ReplyDelete
  15. tak sangka ye, takut sungguh kesan dia.

    ReplyDelete
  16. Salam cik kaki...

    kita pun jarang ada lovebite...

    tak ada dalam Islam...mengalakkan buat cam gitu..hehehe

    ReplyDelete
  17. errrrr...camne luv bite tu??apebende gigitan asmara tu???saye suci la hehehe

    kalau malas,jangan singgah sini
    kisah sebelom & selepas kahwen
    dunia facebook vs realiti

    ReplyDelete