Wednesday, December 15, 2010

AKU rasa aKU tAk NAYA saper2!!!

sekarang dah lepas lunch hour...
confirm semua my lovely chikaro dah makan kan...
so.... bleh menjaja gambar makanan tanpa rasa bersalah!
yeaaaaaaaaaaaaaaa...

 Sotong Asam Pedas...
hidangan dinner wa ngan laki wa semalam.
biasa tgk asam pedas ikan, ayam & daging jer kan...
tapi wa memandai budget bijak ala2 chef wan.
tapi sumpah... meleleh laki wa makan tell u der...
3-4 kali puji tak berenti. kembang kempus wa der...


 kasik close up bagi lebih sket effect meleleh.
percubaan pertama yang berjaya ngan gemilangnya...
oh, tepukan gemuruh untuk diri sendiri... 
yeaaaaaaaaaaa~ lompat bintang kasik gegar lemak sket! hahahhaha...

datang bersama bendi sos tiram edisi malas...
tapi ibu jari tangan dan kaki mencanak achik bagi...

nak resipi? tunggu amik mood rajin update BLOG AKU BUKAN CHEFF yg ala2 di anak tirikan tu...

14 comments:

  1. fuhhhhh, sah2 sedap, semua masakan tu kesukaan akak, kalo dekat, boleh join makan skali kot...heheehe

    ReplyDelete
  2. nyampah hoke.....malas nak komen pasal sotong...nak komen pasal pinggan jerk...beli kat ikea ke nok..cun kan...tebal...

    ReplyDelete
  3. hang memanglaa weh......di saat kepiNgin nak makan sume nie..ang dok tayang nuh...takpa sok ang mai sini...aku sediakan sume haa apa lagikk sila buat okess..nak sebIjik dot mcm nie keyh

    ReplyDelete
  4. itu sotong amat menggoda emmmmm sedapnyeee

    ReplyDelete
  5. ni pun 1st time jgk tgk sotong masak asam pedas..cntiklah ina potong sotong mcm tu...nmpak kelassss sotong tu

    ReplyDelete
  6. nyum2...npk sedap tuuu..jap g nk g terjah bkog ak bkn chef nk amik resepi..hehe

    ReplyDelete
  7. mama syaza:
    seb baik jauh kan kak...
    kih3...

    ReplyDelete
  8. pepel:
    bukan IKEA... aku beng pinggan IKEA sebab beli memahal, tak jatuh tak aper tetiba retak. ini JUSCO mali... tp mmg tebal.

    ReplyDelete
  9. anida:
    alaaaaaaaaa... tak sedap pon nok..
    (tetibaa...)

    ReplyDelete
  10. hidayah:
    perlagi... cobain dong!

    ReplyDelete
  11. softtouch [hanim]
    wah, sotong pon der kelas?! ngeheheeee

    ReplyDelete
  12. ko aniaya aku ngan masakan ko ni sbb aku tak cuba lagi

    ReplyDelete
  13. mimy:
    k, nanti wiken cuba nok... aku dah bg resipi eklusip kat blog bukan cheff nun...

    ReplyDelete