Thursday, October 21, 2010

Pineapple Trifle

 
Pineapple Trifle
huhhhh... makan after diperam dlm esbok... 
huuuuuuuu... terasa nyamannnnnnnnnn jer...

tak perlu bunting untuk mengidam...
bgn pagi di hari minggu... pukul 11 masih kategori pagi kan?! ha3~ 
xder ribut xder hujan tetiba jer mengidam nak makan puding trifle cam makan kat open house umah neena....
argh sudahhhhhhhhhh... mana tau nak wak cmne weh! 
pastu ingat neena pernah post resipi puding trifle tu...
tapi tenet kat umah slow nak mam... 
nk plak nak bukak blog neena yg juga berat nak mam... 
mmg berjanggut la... 
lubang tekak ni plak species cepat sentap... 
tak bagi apa dia mintak karang merajuk... ngengada sungguh!!!
terpaksa la wak wake up call pompuan tu semata mata nak mintak resipi... 


hasil sebelum diperam dalam esbok untuk seketika...
satu untuk aku... satu untuk CIK ESAH...
saaaaaaaaaaaaaaayang mak kitteeeeeeeeeeee...


nak resipi? terjah blog neena.... baiknya entry cara2 nak buat puding trifle ni...
http://neenaanuar.blogspot.com/2010/10/puding-trifle.html

#dia pakai fresh pineapple... aku pakai tin punyer jer... x pandai nk kopek nenas (alasan cover line MALAS sebenarnya... ;p)

24 comments:

  1. sedapnye...kaler dia stricking...

    ReplyDelete
  2. aku terasa sgt tliur nok bila ko snap trifle tu tlalu dkt...huhu...

    ReplyDelete
  3. naaaa...meleleh liur aku...mgidam weh nk mkn tp ada nenas...tp x brani...huhu

    ReplyDelete
  4. terima kasih sebab buat wakeup call tuk aku.. kalau tak haruss sessi ber'santaii' atas katil bersama en. teman diterusskan sampai ke tengahari! ngagagagaga... :p

    ReplyDelete
  5. faiz farish:
    ambikla semua pon... gambar tu free jerk... hahahaha

    ReplyDelete
  6. shu sinju:
    tapi xleh lawan neena punyer...

    ReplyDelete
  7. zura@iwan:
    mmg tu pon niat aku... hahahaa

    ReplyDelete
  8. lini:
    ko leh tukar pineapple tu dgn peach @ strawberry @ mango... trifle ni universal... aku letak pineapple sebab aku suka masam...

    ReplyDelete
  9. neena anuar:
    yer ker santaiiiiiiiii??? bkn extreme?! hahahhahaaa... *lariksssssssssss

    ReplyDelete
  10. pehhhhhhhhhhhhh terbaikkk anak tekak aku menari2 skrang nie..

    ReplyDelete
  11. pepel:
    ko pon jinla menari sekali nok...

    ReplyDelete
  12. adoyaiii nape bile bukak blog member sana sini wat entry pasal puding trifel nih.... hisyhhhh terliur sungguh.. kena wat gak nih..

    ReplyDelete
  13. kak...ko makan pineapple....ish...ish...

    ReplyDelete
  14. Harusss ku terjah blog cik neena nok..

    ReplyDelete
  15. iryani:
    itu yg sebenarnya di sebalik semua kebetulan itu,,, nak akak wak ler tu...

    ReplyDelete
  16. cookies:
    xper dik... mkn di waktu confirm selamat... heheee

    ReplyDelete
  17. rosalinda:
    terjah nok... jgn x terjah! sebab mmg senang jerk sbenarnya...

    ReplyDelete
  18. nUR_rOsALiNdA:
    jemput2 singahh to my blog... jgn segan2 yer.. :D

    ReplyDelete
  19. akak pun selalu gak buat puding camtu, anak2 suka, tpi selalunya takletak jelly tu pun, akak campur kastard n buah cocktail je, tu pun anak2 mkn licin...hehehe

    ReplyDelete
  20. neena:
    wah ko, sempat wak promosi free yer... ;p

    ReplyDelete
  21. mamasyaza:
    nak plak mak nyer yg buat... suka la anak2nyer...

    ReplyDelete
  22. wah ko dah buat dulu ...kelasss aku bukan chef cik kaki

    ReplyDelete
  23. mimy:
    haruslah nok... org dh bg resipi free...

    ReplyDelete