Tuesday, November 19, 2019

Selepas 4 tahun...

Assalamualaikum...
Hukhukhukkkk... Banyak nya sawang.
Ker ada yg dah sedekahkan al-fatihah kat blog kakak ni. ๐Ÿ˜ฌ
Bertahun terkubur tanpa nisan, tetiba muncul...

Allahu... Dah 4 tahun tak update blog. Apa khabar semua??? (Eh masih adakah yg sudi baca blog picisan ni?).



Jgn scary jgn lari... Ini benar, bukan cobaan... Yer ni InaAchik aka Cik Puan Kaki. Hehehee...

Kakak alhamdulillah, sihat walafiat walaupun hidup telah berubah 360° dari last entry blog ini di-update.
Skrg dah jadi puan suri penunggu rumah dan selamat menamatkan zaman TTC pada 2016 selepas 9 tahun.
Alhamdulillah... Allah maha pengasih maha penyayang maha terbaik dalam merencana hidup hambaNya. Memberi di waktu yg tepat di saat kakak benar2 berlapang dada.

Eh banyak nak taip pasal ni tapi adoyaiiii... Kekoknya lahai nak update blog guna tepon ni. Semula2 lah kakak update lagi. Busy nau kakak skrg ni. ๐Ÿ˜œ


Sebelum kakak undur diri, terimalah potret kakak sekeluarga ini buat pengubat rindu pada yg masih sudi merindu. Kakak banyak bersiaran di IG skrg ni. Hellooo... Semua org update ig la skrg... Apa brg blog2 nih. Hahahaha...
Ig kakak: INAACHIK. kalau sudi, mai lah follow. ๐Ÿ˜˜

Assalamualaikum... Moga kita semua dalam pelukan kasih sayang dan redha Allah swt sentiasa...

3 comments:

  1. Waalaikumussalam.
    Selamat kembali berblog

    ReplyDelete
  2. Tiba2 datang "wahyu" ke Ina... ๐Ÿคญselalu tengok cerita kat IG je..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  3. Still following you! teruskan berblog sis!!

    ReplyDelete