Monday, September 6, 2010

Juadah Berbuka Ramadhan 22

 dari menu puasa ke 19, terus lompat kijang ke puasa ke 22 erk. puasa ke 20 & 21, cheff gantung sudip ke dinding... dapur demam mintak MC lagi... hehhehee...

daging black pepper. ni edisi instant nyer... pakai perencah black pepper yg dah siap. hehhehe... dan hasilnya... sedikit masin. puasa katanya... sekali sekala terbabas dalam mengagak apa lah sgt yer... *cover2!* hahahhaa... tapi masih x bagi kecacatan besar terhadap tahap kesedapannya. ngehehheee...

sotong masak merah ciptaan sendiri... seperti biasa kalau ciptaan sendiri, confirm senang & sempoi giler. nanti aku share resipi kat blog masakan.

 
kobis tumis air lagi... tapi aku suka... 


da all juadah berbuka di RAMADHAN ke 22...

8 comments:

  1. wah..org makin lama x tau nak makan or masak apa..dia makin banyak idea....jeles2

    ReplyDelete
  2. amoih aku taw la beb skrang mutu gambar dah cantik..xyah la ko nak tayang gambar makanan ko nie nok......*ayat orang xleh makan kan...:P* mendengki aku tengok nok....

    ReplyDelete
  3. wah...klu la ini ko masakkan utk ak...sanggup ak ajar ko amik gamba....amikkan gamba pon ak sanggup

    ReplyDelete
  4. wahhh rasa lapar la tgk entri ni...
    aduhhhh x leh jadi nih

    ReplyDelete
  5. fuhhh...cantik tul gmbr2 diatas....

    ReplyDelete
  6. suria amanda:
    tu hr ke 22... skrg xder dah, mkn kedai siam jerk. hu3

    pepel:
    jelas nilai2 kecemburuan di situ! bluek!

    fatenton:
    tengkiu fatennn

    atan:
    ok set, aku msk 3 lauk ni, ko dtg ajar aku amik gambar best2!

    cikbedah:
    tetapkan imanmu wahai adikku...

    shu:
    tukang amik gambar?! hehehhee

    ReplyDelete
  7. daging black pepper mmg sgt mudah termasin! sudahnya wa insap xnak buat dah.. haha..

    ReplyDelete