Tuesday, April 15, 2014

Lace handsocks yang gojes dan super comfy! :)




Lace handsocks yg seksi, comel, gedix super comfy. Hehehe… 
setakat ni saya baru ada 11 pasang.


Jujur ckp tak bohong sebab takut dosa… lps pakai #laceyhandsocks ni, handsocks lain dah x pandang dah. selain dari material t-shirt yg best… lace di bahagian hujung tgn tu beri effect gegel n feeling gojes sgt! i loike it sooooooo much!!!

Nanti confirm uols tanya mana nk beli kan kan kan kannn… k, jwb sesiap:
boleh beli dgn my friend, Fariza:

Blog bisnes : http://www.pelangihatienterprise.blogspot.com/
Personal blog : http://ohmyfariza.blogspot.com./




5 comments:

  1. sy pun baru borong laceyhandsocks..mmg tak pandang lain dah..selesa, dan cantik!

    ReplyDelete
  2. sy suke jugak..Fefeeling feminine gitu..hahaha..
    Yg lawaknya, belikan tuk anak buah umur 12 tahun, belum buka plastik,die tgk lace2 dia kate bagi hadiah sp****r ke? Aduhhh..tergelak sakan dibuatnya...

    ReplyDelete
  3. baru je tgk blog tu smlm..fuh lawo abis kaler2 dia..baru ade 3 psg dlm koleksi..

    ReplyDelete
  4. cantik tp takut la perkataan 'seksi' tu..hoho

    ReplyDelete
  5. xselalu terlucut ke eh sbb mcm pendek.sy sll kena pakai atas siku.hehehe. :p

    ReplyDelete